مقاله بررسی اثر فساد دکربوکسیلاسیونی در جیره های غذایی حاوی منابع پروتئین حیوانی بر روی پاسخ های ایمنی غیر اختصاصی و ایندکس های رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر فساد دکربوکسیلاسیونی در جیره های غذایی حاوی منابع پروتئین حیوانی بر روی پاسخ های ایمنی غیر اختصاصی و ایندکس های رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر فساد دکربوکسیلاسیونی در جیره های غذایی حاوی منابع پروتئین حیوانی بر روی پاسخ های ایمنی غیر اختصاصی و ایندکس های رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر فساد دکربوکسیلاسیونی در جیره های غذایی حاوی منابع پروتئین حیوانی بر روی پاسخ های ایمنی غیر اختصاصی و ایندکس های رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر فساد دکربوکسیلاسیونی در جیره های غذایی حاوی منابع پروتئین حیوانی بر روی پاسخ های ایمنی غیر اختصاصی و ایندکس های رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
در این پژوهش اثرات سطوح مختلف کل ازت فرار جیره ای (TVN) و سطوح هیستامین جیره ای به عنوان شاخصه های فساد دکربوکسیلاسیون اسیدهای آمینه منابع پروتئین حیوانی موجود در جیره های غذایی بر روی فاکتورهای ایمنی غیر اختصاصی و همچنین عملکرد رشد ماهیان قزل آلای رنگین کمان با وزن ۹±۱۵۰ گرم که به تعداد ۴۰ عدد بازای هر استخر آزمایشی بودند سنجیده شد. چهار جیره همسان از لحاظ انرژی قابل هضم ، پروتئین خام و اجزای ثابت جیره و متفاوت از لحاظ سطح ازت فرار و هیستامین (با توجه به مقادیر استفاده از پودر ماهی کهنه و پودر ضایعات کشتارگاهی کهنه ) فرموله شد. جیره شاهد بر اساس پودر ماهی کیلکای تازه حاوی ۶۵/۳ مگاکالری انرژی قابل هضم بر کیلوگرم، پروتئین خام ۴۰ درصد، مقدار کل ازت فرار ۵۶ میلی گرم بر ۱۰۰ گرم و سطح هیستامین ۲/۱ میلی گرم بر ۱۰۰ گرم، جیره آزمایش شماره ۱ حاوی کل ازت فرار ۷۵ میلی گرم بر ۱۰۰ گرم و سطح هیستامین ۶/۱ میلی گرم بر ۱۰۰ گرم، جیره شماره ۲ حاوی کل ازت فرار ۱۰۲ میلی گرم بر ۱۰۰ گرم و سطح هیستامین ۱۵/۲ میلی گرم بر ۱۰۰ گرم، جیره آزمایشی شماره ۳ حاوی کل ازت فرار ۱۲۸ میلی گرم بر ۱۰۰ گرم و سطح هیستامین ۸/۲ میلی گرم بر ۱۰۰ گرم تنظیم گردیدند که در طول مطالعه ۷۶ روزه در قالب طرح کاملا تصادفی چهار تیمار در چهار تکراردر ۱۶ استخر آزمایشی در اختیار ماهیان آزمایشی قرار گرفت. هیچ تفاوت معنی داری در عملکرد رشد شامل نرخ رشد ویژه، اسکور بدنی، مصرف خوراک، افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی مشاهده نشد. محتوای پراکسیداز سرمی و قدرت باکتری کشی در هیچ کدام از گروه ها تغییری نیافت. فعالیت ضد تریپسین وابسته به آلفا-آنتی پروتئاز در جیره شماره ۳ به صورت معنی داری کاهش یافت و فعالیت آنتی پروتئاز کل نیز در تمام تیمار ها نسبت به جیره کنترل کاهش معنی داری را نشان داد (P<0/05). پروتئین کل سرم در تمام تیمارها کاهش یافت (P<0/05)درحالیکه ایمونوگلوبولین کل سرم و فعالیت لیزوزیم در هیچ کدام از تیمارها تغییری را نشان نداد. در کل، وجود سطوح بالاتر کل ازت فرار ۷۵ میلی گرم بر ۱۰۰ گرم و ۶/۱ میلی گرم بر ۱۰۰ گرم هیستامین جیره ای بدون تاثیر در ایندکسهای رشد، سه پارامتر مربوط به سیستم ایمنی را کاهش داد (P<0/05) درحالیکه که سطوح پایینتر آن در مقایسه با گروه کنترل اثر کمی بر سیستم ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.