مقاله بررسی تغییرات کیفی مینس شسته شده ماهی زالون (Alosa braschnikowi) طی نگهداری منجمد


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات کیفی مینس شسته شده ماهی زالون (Alosa braschnikowi) طی نگهداری منجمد دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات کیفی مینس شسته شده ماهی زالون (Alosa braschnikowi) طی نگهداری منجمد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات کیفی مینس شسته شده ماهی زالون (Alosa braschnikowi) طی نگهداری منجمد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات کیفی مینس شسته شده ماهی زالون (Alosa braschnikowi) طی نگهداری منجمد :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
ماهی زالون جزو ماهیان کم مصرف با قیمت پایین می باشد که می تواند جهت تهیه ماده خام اولیه محصولات شیلاتی به کار رود. از آنجاکه کیفیت یکی از فاکتور های مهم برای ماده اولیه می باشد در این تحقیق، تغییرات کیفی مینس شسته شده ماهی زالون در طی یک دوره ۵ ماهه (ماههای آزمایش ۰، ۱، ۲، ۳ و ۵) نگهداری در دمای ۲۰- درجه سانتی گراد توسط بررسی میزان TBA، FFA، چربی، میوگلوبین، آهن هم، pH و سفیدی مورد ارزیابی قرار گرفت. طبق نتایج بدست آمده، میزان TBA و FFA طی نگهداری افزایش معنی داری داشت ولی میزان چربی تغییر چندانی نکرد. میزان میوگلوبین، آهن هم، pH و سفیدی نیز طی نگهداری کاهش یافت. نتایج حاصله نشان داد که افزایش مدت نگهداری مینس شسته ماهی زالون بیش از ۳ ماه، باعث افزایش اکسیداسیون چربی و رنگدانه ها و از دست رفتن کیفیت آن به عنوان ماده خام اولیه مصرفی در تهیه محصولات شیلاتی می-گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.