مقاله بررسی رژیم غذایی ماهی خارو گونه(Forsskal 1775)Chirocentrusdorab در خلیج فارس مرکز استان هرمزگان


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی رژیم غذایی ماهی خارو گونه(Forsskal 1775)Chirocentrusdorab در خلیج فارس مرکز استان هرمزگان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رژیم غذایی ماهی خارو گونه(Forsskal 1775)Chirocentrusdorab در خلیج فارس مرکز استان هرمزگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رژیم غذایی ماهی خارو گونه(Forsskal 1775)Chirocentrusdorab در خلیج فارس مرکز استان هرمزگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رژیم غذایی ماهی خارو گونه(Forsskal 1775)Chirocentrusdorab در خلیج فارس مرکز استان هرمزگان :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
بهمنظوربررسی رژیم غذایی خارو باله سیاه Chirocentrusdorab نمونه برداری به طور ماهیانه به مدت یک سال(۱۲ ماه) از اردیبهشت ۱۳۹۱ تا فروردین ۱۳۹۲ به طور تصادفی از سواحل مرکز استان هرمزگان انجام گردید. در هر ماه معده حدود ۵۰-۴۵ عدد ماهی خارو باله سیاه و در کل ۵۵۱ عدد ماهی بررسی شد که در مجموع کمترین و بیشترین طول کل مشاهده شده ۴/۳۸ و ۵/۸۹ سانتی متر می باشد. همچنین کمترین و بیشترین وزن مشاهده شده ۳۲۰ و ۱۳۰۰ گرم اندازه گیری گردید. ضریب همبستگی بین طول کل و وزن برابر با ۵۷۸/۰ بدست آمد. در بررسی الگوی رشد ضریب رگرسیون کوچکتر از ۳ بدست آمد که نشان دهنده رشد آلومتریک در این ماهی می باشد. شاخص خالی بودن معده (CV) برابر ۵/۴۲ محاسبه گردید که بنابر رابطه ۶۰>CV 40 نشان از تغذیه متوسط ماهی می باشد. با بررسی محتویات معده ارجحیت غذایی ماهی خارو بیشتر به ماهی خصوصا ساردین ماهیان با درصد فراوانی ۱/۵۶ به عنوان غذای اصلی خارو باله سیاه بدست آمد.. میزان شاخص ارجحیت غذایی صدف با درصد فراوانی ۲/۵ و خرچنگ با درصد فراوانی ۴/۸ می باشد که نشان دهنده این است که صدف ها و خرچنگ ها به عنوان غذایی تصادفی در ماهی خارو باله سیاه می باشند. همچنین مقدار FP برای میگو با درصد فراوانی ۳/۱۸ و ماهی مرکب ۱۲ با درصد فروانی بدست آمد که به عنوان غذای فرعی ماهی محسوب می شود. تغییرات شاخص گاستروسوماتیک(GaSI) بطور ماهانه محاسبه شد میزان شاخص سیری معده در طی ماه های مورد بررسی دارای نوسانات فراوان بوده به طوری که در ماه های سرد سال از دی تا فروردین افزایش داشته که شاید به دلیل فراوانی غذا و خارج از فصل تخم ریزی بودن این ماهی میباشد و در اسفند کمترین مقدار می باشد. مقدار شاخص سیری در تیر ماه سیر صعودی را داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.