مقاله جداسازی اشرشیاکلی O157:H7 از گوشت تازه بوقلمون های عرضه شده در فروشگاه های شهر اصفهان با استفاده از تکنیک واکنش زنجیره ای پلیمراز ) PCR


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جداسازی اشرشیاکلی O157:H7 از گوشت تازه بوقلمون های عرضه شده در فروشگاه های شهر اصفهان با استفاده از تکنیک واکنش زنجیره ای پلیمراز ) PCR دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی اشرشیاکلی O157:H7 از گوشت تازه بوقلمون های عرضه شده در فروشگاه های شهر اصفهان با استفاده از تکنیک واکنش زنجیره ای پلیمراز ) PCR  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی اشرشیاکلی O157:H7 از گوشت تازه بوقلمون های عرضه شده در فروشگاه های شهر اصفهان با استفاده از تکنیک واکنش زنجیره ای پلیمراز ) PCR،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی اشرشیاکلی O157:H7 از گوشت تازه بوقلمون های عرضه شده در فروشگاه های شهر اصفهان با استفاده از تکنیک واکنش زنجیره ای پلیمراز ) PCR :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
باکتری اشرشیاکلی یکی ازعوامل اصلی بروزفساددرموادغذایی و خصوصا گوشت طیور است اشرشیاکلی O157:H7 به عنوان یک عامل اسهال کولیت خونریزی دهنده و سندرم اورمی همولیتیک درسراسر جهان شناخته شده است گوشت الوده به مدفوع حیوانی احتمالا منبع اصلی عفونت اشرشیا کلی O157:H7 درنمونههای گوشت است این مطالعه با هدف بررسی میزان شیوع اشرشیاکلی O157:H7 درنمونه های گوشت بوقلمون عرضه شده درفروشگاه های شهر اصفهان صورت گرفت این مطالعه به صورت تصادفی درمهرماه ۱۳۹۲ انجام پذیرفت دراین مطالعه تعداد ۳۰ گوشت بوقلمون مورد بررسی قرارگرفت نمونه ها ازبرش سطحی عضله سینه گرفته شد و پس ازنمونه برداری سریعا توسط تکنیک واکنش زنجیره ای پلیمراز موردارزیابی قرارگرفت میزان الودگی نمونه ها به اشرشیاکلی تعداد ۳نمونه ۱۰درصد درازمون PCR به عنوان به اشرشیاکلی O157:H7 تشخیص داده شدند که بسیارقابل توجه است نتایج این مطالعه نشان داد که گوشت بوقلمون میتواند بهعنوان یک مخزن بالقوه برای اشرشیاکلی O157:H7 مطرح باشد و گوشت بوقلمونممکن است به عنوان یک حامل درانتقال این پاتوژن به انسان عمل کند توصیه میشود که ازروشی سریع دقیق و بی خطر واکنش زنجیره ای پلیمراز به منظرو کنترل بهداشت گوشت طیور ازنظر وجود پاتوزن هایی مثل اشرشیاکلی استفاده کنیم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.