مقاله خواص ضدمیکروبی پپتیدهای گیاهی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله خواص ضدمیکروبی پپتیدهای گیاهی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله خواص ضدمیکروبی پپتیدهای گیاهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خواص ضدمیکروبی پپتیدهای گیاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله خواص ضدمیکروبی پپتیدهای گیاهی :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
پپتیدهای ضدمیکروبی گیاهی جزئی ازسیستم دفاعی گیاهان هستند که ازتنوع گسترده گونه های ریشه بذرگل ساقه و برگها جداشده و نسبت به اسیب های گیاهی و نیز دربرابر باکتریهای بیماریزای انسانی ازخود واکنش نشان میدهند بنابراین پپتیدهای ضدمیکروبی گیاهی به عنوان ترکیبات پادزی مطمئن با کاربردهای بیوتکنولوژیکی مهم درنظر گرفته شدهاست پتیدهای ضدمیکروبی گیاهی به چندین گروه با ویژگیهای مشترک کلی ازقبیل بارمثبت وجود پیوندهای دیسولفیدی تثبیت کننده ساختار و مکانیزم تاثیر برساختارغشاء بیرونی تقسیم شدهاند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.