مقاله شناسایی و توصیف صفات اختصاصی microRNA های شیر در مراحل مختلف تولید شیر خام و فرآورده های شیری مایع و پودری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی و توصیف صفات اختصاصی microRNA های شیر در مراحل مختلف تولید شیر خام و فرآورده های شیری مایع و پودری دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی و توصیف صفات اختصاصی microRNA های شیر در مراحل مختلف تولید شیر خام و فرآورده های شیری مایع و پودری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی و توصیف صفات اختصاصی microRNA های شیر در مراحل مختلف تولید شیر خام و فرآورده های شیری مایع و پودری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی و توصیف صفات اختصاصی microRNA های شیر در مراحل مختلف تولید شیر خام و فرآورده های شیری مایع و پودری :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
حوادث اخیر ناشی از آلودگی شیرخشک نوزاد، نشان داده استانداردها یا فاکتورهای قدیمی کنترل کیفیت شیر در تشخیص شیر تقلبی ودستکاری کیفی شده ناکافی می باشند. در این مطالعه، برای اولین بار تشریح شد که شیر گاو حاوی مقادیر زیادی از microRNA ها ) miRNAs )است و این که می توان پروفایل بیان یکسان از miRNA های مخصوص شیر به عنوان یک نشانگر جدید و احتمالا استاندارد جدیدی برای کنترلکیفیت شیر خام و سایر فرآورده های شیری تجاری نظیر شیرهای مایع و پودر شیر خشک به کار برود . در مرحله اول، با تعیین توالی Solexa ، miRNA ها غربال شده و نهایتا ۵۴۲ miRNA در شیر خام تعیین هویت گردیدند. برخلاف سایر نشانگرهای زیستی قدیمی که سطوح بیان آنها در دوره های مختلف شیردهی تقریبا یکسان است، miRNA های تکی در پروسه شیردهی می توانند تحت تاثیر عوامل مختلف، تغییر مشخصی کنندکه دال بر این است که miRNA ها ممکن است نشانگرهای دقیق تری برای بازتاب نمایش تقلب کیفی در شیر باشند. در دومین مرحله، با استفادهاز Taq Man probe based miRNA quantitative RT-PCR ، هفت miRNA که بیان نسبتا ثابتی در دوره شیردهی داشتند تعیین هویت شدند و بسیار مهمتر این که بیان این هفت miRNA های مخصوص شیر می تواند به عنوان یک نشانگر زیستی ایده آل برای ایجاد تمایز و تشخیص کیفیت ضعیف یا شیر تقلبی و دستکاری شده از شیر خام خالص به کار گرفته شود. همین طور برای کنترل کیفیت فرآورده های شیری نظیر شیر مایع و پودر شیر خشک. یافته های موجود بنیانی را برای درک تنش فیزیولوژیکی miRNA های شیر و استاندارد بالقوه جدید برای تعیین کیفیت شیر خام و محصولات شیری تجاری فراهم می آورد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.