مقاله مطالعه رفتار لول خوردگی پارچه های حلقوی پودی یکروسیلندر با ساختمان های بافت متفاوت (تجربی و تئوری)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه رفتار لول خوردگی پارچه های حلقوی پودی یکروسیلندر با ساختمان های بافت متفاوت (تجربی و تئوری) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه رفتار لول خوردگی پارچه های حلقوی پودی یکروسیلندر با ساختمان های بافت متفاوت (تجربی و تئوری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه رفتار لول خوردگی پارچه های حلقوی پودی یکروسیلندر با ساختمان های بافت متفاوت (تجربی و تئوری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه رفتار لول خوردگی پارچه های حلقوی پودی یکروسیلندر با ساختمان های بافت متفاوت (تجربی و تئوری) :

مقاله مطالعه رفتار لول خوردگی پارچه های حلقوی پودی یکروسیلندر با ساختمان های بافت متفاوت (تجربی و تئوری) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان ۱۳۸۸ در فناوری نساجی (علوم و تکنولوژی نساجی) از صفحه ۱۵ تا ۳۲ منتشر شده است.
نام: مطالعه رفتار لول خوردگی پارچه های حلقوی پودی یکروسیلندر با ساختمان های بافت متفاوت (تجربی و تئوری)
این مقاله دارای ۱۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لول خوردگی
مقاله حلقه
مقاله پارچه حلقوی
مقاله رج
مقاله ردیف

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف پژوهش حاضر تجزیه و تحلیل رفتار لول خوردگی پارچه های حلقوی پودی یکرو سیلندر می باشد. بدین منظور پارچه حلقوی پودی %۳۵ پنبه %۷۵- پلی استر در سه طول حلقه و چهار طرح بافت متفاوت شامل بافتهای ساده، حصیری،فرد پرتی و بافت با نام تجاری جودون تولید گردید. رفتار لول خوردگی این پارچه ها پس از استراحت خشک به دو روش تئوری و تجربی مورد بررسی قرار گرفتند. پس از اندازه گیری پارامترهای اولیه پارچه و فاصله لول خوردگی، نیروی بازکردن لول خوردگی پارچه ها اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که با افزایش طول حلقه فاصله لول خوردگی و نیروی بازکردن لول خوردگی پارچه ها کاهش می یابد و همچنین مشخص گردید که بافت حصیری بیشترین لول خوردگی را در راستای ردیف و سپس بافتهای ساده، فرد پرتی در راستای رج به ترتیب بشترین لول خوردگی را دارند. کمترین میزان لول خوردگی مربوط به پارچه با بافت جودون است.
سپس به منظور استفاده از تئوری ضریب پوآسون و مدول اولیه کششی نمونه ها اندازه گیری شد. بر اساس نتایج حاصل از مقایسات انجام شده، مشخص گردید نیروی بازکردن لول خوردگی به صورت تئوری نسبت به نیروی باز کردن تجربی %۶۲، %۷۸۳ و -%۷۲۴۶ به ترتیب برای بافتهای حصیری، ساده و فرد پرتی اختلاف نشان می دهند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.