مقاله طبقه بندی کیفی تناسب اراضی برای محصولات عمده زراعی در دشت تبریزاستان آذربایجانشرقی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طبقه بندی کیفی تناسب اراضی برای محصولات عمده زراعی در دشت تبریزاستان آذربایجانشرقی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طبقه بندی کیفی تناسب اراضی برای محصولات عمده زراعی در دشت تبریزاستان آذربایجانشرقی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طبقه بندی کیفی تناسب اراضی برای محصولات عمده زراعی در دشت تبریزاستان آذربایجانشرقی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طبقه بندی کیفی تناسب اراضی برای محصولات عمده زراعی در دشت تبریزاستان آذربایجانشرقی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
با توجه به استفاده بی رویه از اراضی و تخریب آنها از یک طرف و نیاز روز افزون به افزایش عملکرد در واحد سطح از طرف دیگر، بهره برداری بهینه ازاراضی بیش از پیش احساس میشود. یکی از راه های رسیدن به این مقصود، ارزیابی کیفی تناسب اراضی برای یک نبات خاص است . دشت پهناور تبریزدر شمال شرق دریاچه ارومیه و غرب استان آذربایجان شرقی واقع می باشد که مساحت بیش از ۰۱۱۱۱۱ هکتار را به خود اختصاص داده است. بخش عمدهاین اراضی به کشت محصولات آبی اختصاص یافته اما در بخشهای از این اراضی کاشت محصولات دیم نیز رایج است. مطالعه طبقه بندی تناسب اراضی برایمحصولات گندم آبی، جو، سیب زمینی، پیاز، چغندر قند و کلزا در اراضی دشت تبریز انجام شد. در این مطالعه طبقه بندی تناسب اراضی، از روش پارامتریک )ریشه دوم( استفاده شده است. گزارش مطالعات خاکشناسی و طبقه بندی اراضی که توسط شرکت مهندسین مشاور یکم تهیه شده بود، پس از بررسی مجدد، پایه مطالعات حاضر قرار گرفت. در این مطالعات ۴۲ سری خاک و ۰۲۴ حالت مختلف شناسائی گردیده است. نتایج این بررسی نشان داد کهاقلیم برای تیپ بهر ه وری گندم آبی، جو، سیب زمینی، پیاز و چغندر قند مناسب و برای کلزا نسبتا مناسب است. نتایج این بررسی نشان دادکه از فاکتورهای عمده محدود کننده تولید در منطقه شیب و پستی و بلندی اراضی و در مورد خاک، بافت و میزان آهک، سنگریزه، اسیدیته و شوری و قلیائیت بوده است. ارزیابی تناسب اراضی در سه مرحله صورت گرفت، در مرحله اول، اطلاعات در باره خصوصیات اراضی، شامل اقلیم، پستی و بلندی، هیدرولوژی و خاک جمع آوری و پردازش گردید . در مرحله دوم، نیازهای رویشی گندم آبی، جو، سیب زمینی، پیاز، چغندر قند و کلزا تعیین و در مرحله سوم، اطلاعات مربوط به خصوصیات اراضی با نیازهای رویشی این محصولات مطابقت داده شد . در این مرحله، کلاس و زیر کلاس تناسب به روش محدودیت پارامتریک بدست آمد. بیشترین و مهمترین محدودیت که باعث کاهش درجه تناسب اراضی گردیده، محدودیت های مربوط به شوری وقلیائیت می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.