مقاله مروری بر محصولات ارزش افزوده میگو


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر محصولات ارزش افزوده میگو دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر محصولات ارزش افزوده میگو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر محصولات ارزش افزوده میگو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر محصولات ارزش افزوده میگو :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
میگو شامل گروه بزرگی از بی‏مهرگان سخت‏پوست است. میگو خام شامل ۸۰-۷۰% رطوبت، ۲۰-۱۸% پروتئین و تقریباً ۱% چربی و میگو پخته شامل ۷۰-۶۵% رطوبت، ۳۰-۲۵% پروتئین و تقریباً ۱% چربی است. برای فراوری میگو در ایران از میگوهای صید شده تجارتی و نیز میگوهای پرورشی استفاده می‏شود، که در این تحقیق فراورده‏های منجمد، محصولات سنتی و محصولات ارزش افزوده حاصل از فراوری گوشت میگو مورد بررسی قرار می‏گیرند. کیفیت ذاتی و طبیعی میگو از یک طرف و استانداردهای حمل و نقل، فراوری و بسته‏بندی از طرف دیگر بر کیفیت میگوی فراوری شده تاثیر فراوانی بجا می‏گذارند. ضایعات میگو که شامل سرها و پوسته است را می‏توان برای تولید آرد میگو که شامل ۴۵-۴۰% پروتئین خام و ۵% رطوبت است بعد از پخت، خشک کردن و درجه‏بندی استفاده نمود. از ضایعات میگو کیتین و مشتقات کیتوزان نیز در مقیاس تجاری استخراج می‏شود. مهمترین روش فراوری میگو، تولید فراورده‏های منجمد میگو می‏باشد، بطوریکه میگوی منجمد ۶۵ درصد کل صادرات را شامل می‏شود. کنسرو میگو، فراورده های سنتی میگو مانند میگو شور و میگو خشک‏شده فراورده‏های تخمیری میگو از قبیل ترشی و سس میگو، فراورده‏های ارزش‏افزوده مانند گوشت چرخ‎‏شده میگو، برگر میگو و میگو سوخاری شده از جمله محصولات ارزش افزوده تولید شده از میگو می‏باشند که امروزه رشد بسزایی را در بازارهای مصرف جهانی طی می‏کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.