مقاله مروری بر محصولات ارزش افزوده میگو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مروری بر محصولات ارزش افزوده میگو دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مروری بر محصولات ارزش افزوده میگو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر محصولات ارزش افزوده میگو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مروری بر محصولات ارزش افزوده میگو :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
میگو شامل گروه بزرگی از بیمهرگان سختپوست است. میگو خام شامل ۸۰-۷۰% رطوبت، ۲۰-۱۸% پروتئین و تقریباً ۱% چربی و میگو پخته شامل ۷۰-۶۵% رطوبت، ۳۰-۲۵% پروتئین و تقریباً ۱% چربی است. برای فراوری میگو در ایران از میگوهای صید شده تجارتی و نیز میگوهای پرورشی استفاده میشود، که در این تحقیق فراوردههای منجمد، محصولات سنتی و محصولات ارزش افزوده حاصل از فراوری گوشت میگو مورد بررسی قرار میگیرند. کیفیت ذاتی و طبیعی میگو از یک طرف و استانداردهای حمل و نقل، فراوری و بستهبندی از طرف دیگر بر کیفیت میگوی فراوری شده تاثیر فراوانی بجا میگذارند. ضایعات میگو که شامل سرها و پوسته است را میتوان برای تولید آرد میگو که شامل ۴۵-۴۰% پروتئین خام و ۵% رطوبت است بعد از پخت، خشک کردن و درجهبندی استفاده نمود. از ضایعات میگو کیتین و مشتقات کیتوزان نیز در مقیاس تجاری استخراج میشود. مهمترین روش فراوری میگو، تولید فراوردههای منجمد میگو میباشد، بطوریکه میگوی منجمد ۶۵ درصد کل صادرات را شامل میشود. کنسرو میگو، فراورده های سنتی میگو مانند میگو شور و میگو خشکشده فراوردههای تخمیری میگو از قبیل ترشی و سس میگو، فراوردههای ارزشافزوده مانند گوشت چرخشده میگو، برگر میگو و میگو سوخاری شده از جمله محصولات ارزش افزوده تولید شده از میگو میباشند که امروزه رشد بسزایی را در بازارهای مصرف جهانی طی میکنند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.