مقاله برنامه‌ریزی و مدیریت ذخیره‌سازی آب در زمان وقوع بحران


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله برنامه‌ریزی و مدیریت ذخیره‌سازی آب در زمان وقوع بحران دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برنامه‌ریزی و مدیریت ذخیره‌سازی آب در زمان وقوع بحران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برنامه‌ریزی و مدیریت ذخیره‌سازی آب در زمان وقوع بحران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برنامه‌ریزی و مدیریت ذخیره‌سازی آب در زمان وقوع بحران :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
از جمله مباحث بین مدیریت بحران و پدافند غیرعامل مسئله ذخیره‌سازی اقلام اساسی برای مواقع اظطراری و بحرانی است به طوری که یکی از موضوعات مهم و حیاتی بعد از وقوع هرگونه حوادث طبیعی یا عمدی، موضوع تأمین اقلام اساسی مورد نیاز آسیب‌دیدگان است که یکی از مهمترین آنها آب سالم است. به طور کلی بعد از وقوع هرگونه ناامنی بطور معمول نظام بازار و توزیع به دلیل صدمه دیدن تأسیسات و اماکن تجاری و خدماتی، آسیب دیدن راههای ارتباطی، سوءاستفاده برخی از افراد و دلایل دیگر با شوک شدید مواجه شده و روند دسترسی مردم به اقلام اساسی مواجه می‌شود. به همین دلیل مدیریت نظام توزیع اقلام اساسی در زمان وقوع مخاطرات (حوادث و بلایای طبیعی، جنگ و 😉 برای رساندن بدون وقفه و به مقدار کافی برای کنترل و سر و سامان دادن اوضاع آشفته بسیار حائز اهمیت است در غیراینصورت به دلیل شرایط نابسامان و عدم تعادل روحی و روانی مردم، مشکل اختلال در نظام توزیع شرایط را بسیار بغرنج‌تر می‌نماید. به همین دلیل توجه خاص به مدیریت نظام توزیع کالا به خصوص انبارهای نگهداری اقلام اساسی امری بسیار مهم به شمار می‌رود. ضمناً برای ذخیره کردن آب از سالم بودن آن (فاقد رنگ، بو، مواد شناور و 😉 باید اطمینان حاصل کرده و جهت ضدعفونی آب مورد استفاده می‌توان از روش رول‌های جوشان و همچنین از محلول‌های ضدعفونی‌کننده خانگی شامل ۲۵/۵ درصد هیپوکلریت سدیم و با استفاده از ید ۲ درصد با زمان ماند ۳۰ دقیقه استفاده کرد. ضمناً در صورت وجود امکانات از روش تقطیر نیز می‌توان استفاده نمود. بدین منظور این پژوهش ابتدا به بررسی استانداردهای سرانه آب مصرفی برای هر نفر و سازمانها پرداخته و سپس به بیان بیماری‌هایی که در اثر نبود یا کمبود و آلودگی آب بوجود می‌آید اشاره شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.