مقاله مطالعه اثرکاربردترکیبات الکلی برعملکرد و برخی خصوصیات میوه توت فرنگی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه اثرکاربردترکیبات الکلی برعملکرد و برخی خصوصیات میوه توت فرنگی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه اثرکاربردترکیبات الکلی برعملکرد و برخی خصوصیات میوه توت فرنگی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثرکاربردترکیبات الکلی برعملکرد و برخی خصوصیات میوه توت فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه اثرکاربردترکیبات الکلی برعملکرد و برخی خصوصیات میوه توت فرنگی :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
پژوهش حاضر طی سال های ۱۳۹۰-۹۲ در یک گلخانه خصوصی با هدف بهره وری از اثرات زیستی و فیزیولوژیکی الکلها و همچنین تولید محصول سالم و باکیفیت میوه توت فرنگی )رقم گاویتا( به اجرا درآمد. آزمایش شامل ۱۱ تیمار و ۱ تکرار در قالب طرح کاملا تصادفی با آرایش فاکتوریل بود. تیمار هاشامل شاهد )آب معمولی(، اتانول و متانول و ترکیب آن ها، هر یک در دو سطح ۱۱ و ۳۱ درصد بود و به دو روش اسپری و آبیاری استفاده گردید. اولین محلول پاشی بر روی بوته های یکساله پس از بر طرف شدن نیاز سرمایی انجام شد. دومین و سومین مرحله نیز با فاصله یک هفته از یکدیگرصورت گرفت. نتایج حاصل از این بررسی نشان داد که کاربرد تیمارهای الکلی تاثیر معنی داری بر تمامی صفات مورد مطالعه داشته است. بطوری که این محلول ها میزان ساکارز، سطح برگ و عملکرد را به ترتیب ۴۸و۹۱و۳۰۰درصد نسبت به شاهد افزایش دادند. و اسیدیته کل را ۴۱ درصد نسبت به شاهد کاهش داد. لذا با توجه به نتایج به دست آمده در این پژوهش، مناسب ترین محلول، ترکیب اتانول و متانول، موثرترین غلظت، سطح ۱۱ درصد و کارآمدترین روش، اسپری )محلولپاشی برگی( بود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.