مقاله استخراج نقشه تخریب ساختمان ها پس از زلزله برمبنای ترکیب تصاویر ماهواره ای با قدرت تفکیک بالا و نقشه های شهری


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استخراج نقشه تخریب ساختمان ها پس از زلزله برمبنای ترکیب تصاویر ماهواره ای با قدرت تفکیک بالا و نقشه های شهری دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استخراج نقشه تخریب ساختمان ها پس از زلزله برمبنای ترکیب تصاویر ماهواره ای با قدرت تفکیک بالا و نقشه های شهری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استخراج نقشه تخریب ساختمان ها پس از زلزله برمبنای ترکیب تصاویر ماهواره ای با قدرت تفکیک بالا و نقشه های شهری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استخراج نقشه تخریب ساختمان ها پس از زلزله برمبنای ترکیب تصاویر ماهواره ای با قدرت تفکیک بالا و نقشه های شهری :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
امروزه از تصاویر ماهواره ای به دلیل دسترسی سریع و افزایش قدرت تفکیک آنها در سال های اخیر به عنوان یک منبع اطلاعاتی مفید نسبت به سایر منابع اطلاعاتی به منظور اخذ اطلاعات از مناطق تخریب شده ناشی از زلزله مطرح می باشد. در این تحقیق، یک روش اتوماتیک به منظور تشخیص ساختمان های تخریب شده ناشی از زلزله با استفاده از تصاویر ماهواره ای با قدرت تفکیک بالا مربوط به قبل و بعد از زلزله اقدام شده است. در روش پیشنهادی، پس از انجام پیش پردازش های لازم بر روی تصاویر از قبیل زمین مرجع کردن با نقشه و اعمال الگوریتم های بهبود تصاویر، یک ساختمان از نقشه به عنوان ساختمان کاندید در نظر گرفته شده و سپس موقعیت این ساختمان با استفاده از اطلاعات زمین مرجع تصاویر از دو تصویر ماهواره ای قبل و بعد از زلزله استخراج می-شوند. سپس با بهره گیری از اطلاعات بافتی به منظور قسمت بندی مناطق ساختمانی استخراج شده از تصاویر قبل و بعد، نواحی مربوط به سقف دو تصویر تشخیص داده می شوند. پس از بهبود نواحی استخراجی از نظر حذف نویز، در نهایت با مقایسه نواحی سقف استخراجی از تصویر قبل و بعد از زلزله تخریب یا سالم بودن آن ساختمان ارزیابی شده و با یک رنگ خاص در نقشه تخریب نمایش داده می شود.روش پیشنهادی در این تحقیق با استفاده از دو داده تست مورد ارزیابی قرار گرفت. داده تست اول شامل تصاویر ماهواره QuickBird مربوط به قبل و بعد از زلزله شهر بم بود و داده تست دوم از تصاویر WorldView قبل و بعد از زلزله هایتی استفاده شد. ارزیابی نتایج بدست آمده توانایی الگوریتم پیشنهادی بر مبنای ادغام تصاویر قبل و بعد از زلزله به منظور تعیین میزان تخریب را در مقایسه با سایر روش های مطرح شده در سال های اخیر را نشان می-دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.