مقاله اثرات سوء زیست محیطی تولید چای در منطقه چابکسر


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات سوء زیست محیطی تولید چای در منطقه چابکسر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات سوء زیست محیطی تولید چای در منطقه چابکسر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات سوء زیست محیطی تولید چای در منطقه چابکسر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات سوء زیست محیطی تولید چای در منطقه چابکسر :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
برخی از نهاده های مصرفی در تولید محصولات کشاورزی اثرات سوء زیست محیطی بر جا می گذارند. لذا هدف از این مطالعه بررسی اثرات زیست محیطی تولید چای در شهرستان چابکسر استان گیلان به روش ارزیابی چرخه حیات بود. اطلاعات از طریق پرسشنامه و مصاحبه حضوری با ۷۵ چای کار گیلانی به دست آمد. سوخت بنزین و کود نیتروژن به عنوان نهاده هایی با پتانسیل آلودگی در تولید چای مدنظر قرار گرفتند. اثرات زیست محیطی در قالب دو گروه تأثیر گرمایش جهانی و اسیدیته بررسی شدند. شاخص طبقه بندی برای گروه های تأثیر گرمایش جهانی و اسیدیته برای تولید یک تن چای به ترتیب تن ۴۰۴/۱۳ kgCO(2)eq و ۹/۱۷kgSO(2)eq محاسبه شد. شاخص نهایی در این گروه های تأثیر به ترتیب معادل ۰/۰۵ و ۰/۳۲ محاسبه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.