مقاله بررسی تأثیر آتش سوزی بر تغییرات پوشش سطحی مراتع و بررسی تغییرات با استفاده از شاخص NDVI (مطالعه موردی: شمال شرق شهرستان دلفان- دامنه های کوه گرین)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر آتش سوزی بر تغییرات پوشش سطحی مراتع و بررسی تغییرات با استفاده از شاخص NDVI (مطالعه موردی: شمال شرق شهرستان دلفان- دامنه های کوه گرین) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر آتش سوزی بر تغییرات پوشش سطحی مراتع و بررسی تغییرات با استفاده از شاخص NDVI (مطالعه موردی: شمال شرق شهرستان دلفان- دامنه های کوه گرین)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر آتش سوزی بر تغییرات پوشش سطحی مراتع و بررسی تغییرات با استفاده از شاخص NDVI (مطالعه موردی: شمال شرق شهرستان دلفان- دامنه های کوه گرین)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر آتش سوزی بر تغییرات پوشش سطحی مراتع و بررسی تغییرات با استفاده از شاخص NDVI (مطالعه موردی: شمال شرق شهرستان دلفان- دامنه های کوه گرین) :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
هدف این تحقیق بررسی تغییرات پوشش سطحی در مراتع کوهستانی شهرستان دلفان تحت تأثیر آتش سوزی بود. آتش سوزی در خرداد سال ۱۳۸۵ صورت گرفت و ویژگی های پوشش گیاهی بعد از آتش سوزی به مدت ۴ سال و هر سال در اوایل تیرماه پایش و اندازه گیری شد. چهار منطقه آتش سوری شده برای نمونه برداری انتخاب و در نزدیک محل های آتش سوزی، مطقه ی شاهد (بدون آتش سوری) تعیین گردید. نمونه برداری پوشش گیاهی به روش تصادفی- سیستماتیک، اندازه پلات به روش سطح حداقل و تعداد پلات به روش آماری تعیین شد. در مجموع داده های مربوط به ۸ سایت (۴ سایت آتش سوزی و ۴ سایت شاهد) مورد بررسی قرار گرفت. در هر سایت ۴ ترانسکت ۵۰ متری در جهت شیب و عمود بر شیب مستقر گردید و سپس درامتداد هر ترانسکت ۵ پلات مستقر شد. عوامل درصد پوشش گیاهی، درصد لاشبرگ و خاک لخت در دو منطقه شاهد و آتش سوزی مقایسه شد. خصوصیات مورد بررسی به روش ترانسکت و پلات گذاری اندازه گیری شد. برای مقایسه بین سالها و میانگین صفات اندازه گیری شده در دو منطقه از آزمون تی مستقل و برای بررسی تغییرات عوامل مورد بررسی در هر منطقه به طور جداگانه، از تجزیه واریانس یک طرفه و آزمون دانکن استفاده شد و در نهایت با استفاده از شاخص NDVI میزان تغیرات پوشش گیاهی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که آتش سوزی منجر به افزایش معنی دار درصد پوشش گراس های چند ساله و فورب ها و درصد پوشش لاشبرگ شده است؛ همچنین درصد پوش بوته ای ها کاهش معنی داری دارد. از طرفی، آتش سوزی درصد پوشش خاک لخت را به طور چشم گیری کاهش داد، اما تأثیری م عنی دار روی درصد پوشش گراس های یکساله نداشت. بر اساس نتایج شاخص NDVI، میزان پوشش گیاهی در سال ۱۳۸۹ در مقایسه با سال ۱۳۸۴ افزایش یافته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.