مقاله بررسی تأثیر اسانس آویشن و پونه بر شاخص های آنتی اکسیدانی و پروفایل لیپید در سرم جوجه های گوشتی و تولید محصولات ارگانیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر اسانس آویشن و پونه بر شاخص های آنتی اکسیدانی و پروفایل لیپید در سرم جوجه های گوشتی و تولید محصولات ارگانیک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر اسانس آویشن و پونه بر شاخص های آنتی اکسیدانی و پروفایل لیپید در سرم جوجه های گوشتی و تولید محصولات ارگانیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر اسانس آویشن و پونه بر شاخص های آنتی اکسیدانی و پروفایل لیپید در سرم جوجه های گوشتی و تولید محصولات ارگانیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر اسانس آویشن و پونه بر شاخص های آنتی اکسیدانی و پروفایل لیپید در سرم جوجه های گوشتی و تولید محصولات ارگانیک :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
هدف از انجام این پژوهش ارزایبی اثرات سطوح مختلف اسانس های آویشن و پونه کوهی بر شاخص های آنتی اکسیدانی و پروفایل لیپید در جوجه های گوشتی بود. تیمارهای آزمایشی عبارت بودند از جیره ذرت- سویا به عنوان شاهد، جیره حاوی ۲۰۰ قسمت در میلیون ویتامنی E به عنوان شاهد مثبت و جیره های حاوی ۲۰۰ و ۴۰۰ قسمت در میلیون از اسانس های آویشن و پونه کوهی، نایج مطالعه حاضر نشان داد که افزودن اسانس های آویشن و پونه کوهی به جیره باعث بهبود وضعیت آنتی اکسیدانی و کاهش مطح کلسترول و LDL در سرم جوجه های گوشتی شده و می توانند جایگزینی برای آنتی اکسیدان های مصنوعی در جیره طیور گردند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.