مقاله بررسی تاثیرآب خندان کردن پسته بر میزان آلودگی به آفلاتوکسین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیرآب خندان کردن پسته بر میزان آلودگی به آفلاتوکسین دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیرآب خندان کردن پسته بر میزان آلودگی به آفلاتوکسین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیرآب خندان کردن پسته بر میزان آلودگی به آفلاتوکسین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیرآب خندان کردن پسته بر میزان آلودگی به آفلاتوکسین :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

آلودگی میوه پسته به آفلاتوکسین از جمله مسائلی است که مشکلات زیادی در تولید،مصرف و صادرات پسته بوجود آورده است با توجه به اهمیت موضوع ، میزان آلودگی پسته های دهان بست و آب خندان و نیمه خندان به آفلاتوکسین مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت. بدین منظور ، تعداد ۶ نمونه پسته دهان بست رقم احمد آقایی و دو نمونه ( یک نمونه پسته آب خندان رقم احمدآقایی و یک نمونه رقم اکبری در بازار) و یک نمونه پسته نیمه خندان خنجری ، هر نمونه سه کیلو گرم در سه تکرار نمونه برداری شد. یک نمونه پسته دهان بست، بعنوان شاهد و پنج نمونه دیگر در مدت زمان های ۱ و ۲ و ۳ و ۴ و ۵ ۵ روز در آب یخ خیسانیده شد.سپس بطور مکانیکی خندان و در آفتاب خشک گردید.بمنظور تعیین میزان آلودگی به آفلاتوکسین، ۲۷ نمونه مورد ارزیابی قرار گرفت. اندارگیری میزان آفلاتوکسین موجود در نمونه های پسته به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC انجام گرفت. بررسی ها مشخص نمود که پسته های نیمه خندان خنجری دارای بیشترین سطح آلودگی را نسبت به پسته های دهان بست وآب خندان نشان داده اند و پسته های دهان بست و آب خندان هیچ گونه آلودگی به آفلاتوکسین نداشتند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.