مقاله ارزیابی توانهای محیطی با تأکید بر (کشاورزی)، و نقش آن در توسعه پایدار روستایی (مطالعه موردی: شهرستان رزن، استان همدان)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی توانهای محیطی با تأکید بر (کشاورزی)، و نقش آن در توسعه پایدار روستایی (مطالعه موردی: شهرستان رزن، استان همدان) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی توانهای محیطی با تأکید بر (کشاورزی)، و نقش آن در توسعه پایدار روستایی (مطالعه موردی: شهرستان رزن، استان همدان) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی توانهای محیطی با تأکید بر (کشاورزی)، و نقش آن در توسعه پایدار روستایی (مطالعه موردی: شهرستان رزن، استان همدان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی توانهای محیطی با تأکید بر (کشاورزی)، و نقش آن در توسعه پایدار روستایی (مطالعه موردی: شهرستان رزن، استان همدان) :
تعداد صفحات:۲۶
چکیده:
درفرایند توسعه نواحی روستایی، شناخت و تحلیل وضع موجود آنها ضروری می باشد و برنامه ریزان روستایی را در تعیین اهداف توسعه پایدار و مشخص کردن سیاستها و اهداف یاری می رساند. که یکی از عوامل توسعه ارزیابی توان های محیطی و همسو کردن اهداف با این توانها در زمینه کشاورزی پایدار یا به طور کلی توسعه روستاها می باشد. زیرا هر گونه اقدام عمران روستایی رابطه تنگاتنگ با محیط طبیعی این مناطق دارد. چرا که امروزه تلاش برای حفظ تعادل محیط زیست و م وفقیت آمیز شدن پروژه های عمرانی و صرفه جویی در هزینه های اجرایی را می توان از مهمترین دلایل رویکرد به توان سنجی محیطی طی سالهای اخیر، خصوصاً در امر کشاورزی پایدار و حوزه برنامه ریزی توسعه روستایی عنوان نمود. این تحقیق به صورت تحلیلی- توصیفی، که با طرح فرضیه و اهداف بر حسب موضوع، به بررسی و ارزیابی توانهای محیطی شهرستان رزن و روستاهای تابع با تأکید بر کشاورزی توجه شده، و به همین منظور و در جه دستیابی به پاسخ اصلی این تحقیق، عوامل محیطی مؤثر جهت رسیدن به توسعه کشاورزی و در نهایت توسعه پایدار روستایی، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته اند. در این تحقیق، توانهای محیطی، کشاورزی و اقلیمی این منطقه بیان شده است. و اطلاعات بدست آمده از مطالعات میدانی و کتابخانه ای در ۱۲۶ روستای این شهرستان در ۳ بخش و ۷ دهستان با نرم افزارهای spss و Excel مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. و در نهایت با توجه به داده ها و آمارها، و بررسی هایی که در طول تحقیق انجام شد. توانهای کشاورزی، محیطی، مشکلات و نقاط قوت، راهکارها و پیشنهادات م ورد نظر بیان شد. و رابطه آن را با هدف اصلی یعنی توسعه پایدار روستایی با توجه به توانهای محیطی و کشاورزی بیان کردیم. و نتیجه این شد این شهرستان توانهای محیطی، کشاورزی، بالقوه زیادی دارد که می توان با رفع مشکلات و مدیریت صحیح این توانها را به بالفعل رسانده و م وجب توسعه پایدار روستایی منطقه و کشاورزی پایدار آن شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.