مقاله بررسی نقش کارافرینی درتوسعه پایدار محصولات گلخانه‌ای منطقه جیرفت و کهنوج


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نقش کارافرینی درتوسعه پایدار محصولات گلخانه‌ای منطقه جیرفت و کهنوج دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نقش کارافرینی درتوسعه پایدار محصولات گلخانه‌ای منطقه جیرفت و کهنوج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نقش کارافرینی درتوسعه پایدار محصولات گلخانه‌ای منطقه جیرفت و کهنوج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نقش کارافرینی درتوسعه پایدار محصولات گلخانه‌ای منطقه جیرفت و کهنوج :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
با وجود تجارب جهانی مفید در زمینه بهره‌گیری از کارآفرینی برای توسعه اقتصادی، متأسفانه در کشور ما تاکنون به این مقوله توجه کافی نشده است. این پژوهش باهدف تحلیل نقش کارآفرینی در توسعه محصولات گلخانهای در منطقه جیرفت و کهنوج و هم‌چنین ارائه راهکارهایی برای تقویت کارآفرینی در بخش محصولات گلخانهای با توجه به تجربیات موفق انجام گرفته دراین زمینه صورت گرفت. این مطالعه از نوع تحلیلی بوده وبا استفاده از مطالعات کتابخانه‌ای، اسنادی و هم‌چنین با استفاده از نشریات مختلف داخلی و خارجی و با مراجعه به پابگاه‌های علمی معتبر اینترنتی داده‌ها آن جمع‌آوری شده است. نتایج این پژوهش نشان می‌دهد در این منطقه کتش‌های گلخانه‌ای از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. و طی سال‌های اخیر با توجه به برنامه‌ها و سیاست‌های دولت و نیز وجود پتانسیل فراوان در منطقه، همواره مورد توجه کشاورزان محلی قرار گرفته و روند رو به رشدی راداشته است، به نحوی که در حال حاضر منطقه جیرفت و کهنوج با دارا بودن بیش از۴۰ درصد از گلخانه‌های کل کشور در این زمینه دارای رتبه نخست می‌باشد. کارشناسان بخش کشاورزی بهره‌گیری از کشت‌های گلخانه‌ای را، با توجه به افزایش ۱۰ برابری عملکرد نسبت به کشت در فضای باز، شیوه مناسب برای تحقق امنیت غذایی می‌دانند. با این وجود، توسعه واحدهای کشت‌های گلخانه‌ای نیازمند افرادی با خصلت‌های کارآفرین می‌باشد، چون کارآفرینی تبدیل ایده نو به محصول و یا خدمات جدید است و مزایای هم چون تسهیل بازاریابی محصولات، ایجاد اشتغال، افزایش بهره‌وری،‌خوداتکایی و رشد اقتصادی در محصولات کشاورزی را به همراه خواهد داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.