مقاله تعیین آستانه طول روز و دمای تجمعی مورد نیاز برای تشکیل سوخ در برخی از ارقام پیاز در شرایط اقلیمی بهبهان وکهگیلویه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین آستانه طول روز و دمای تجمعی مورد نیاز برای تشکیل سوخ در برخی از ارقام پیاز در شرایط اقلیمی بهبهان وکهگیلویه دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین آستانه طول روز و دمای تجمعی مورد نیاز برای تشکیل سوخ در برخی از ارقام پیاز در شرایط اقلیمی بهبهان وکهگیلویه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین آستانه طول روز و دمای تجمعی مورد نیاز برای تشکیل سوخ در برخی از ارقام پیاز در شرایط اقلیمی بهبهان وکهگیلویه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین آستانه طول روز و دمای تجمعی مورد نیاز برای تشکیل سوخ در برخی از ارقام پیاز در شرایط اقلیمی بهبهان وکهگیلویه :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
پیاز یکی از مهمترین سبزیهای بومی ایران می باشد. برای اکثر ارقام دنیا آستانه طول روز و دمای تجمعی برای تشکیل سوخ کاملا تعیین شده است اما تاکنون تحقیقات زیادی در این موارد در کشور ما انجام نشده است. به منظور تعین حداقل طول روز وحداقل دمای تجمعی مورد نیاز برای تشکیل سوخ و معرفی رقم )ارقام( سازگار با شرایط آب وهوایی شهرستان کهگیلویه پژوهشی به شرح زیر بر روی چندین توده پیاز ایرانی انجام شد. در این پژوهش اثراتدرجه حرارت تجمعی و طول روز همچنین قطر سوخ، وزن سوخ، عملکردماده خشک، درصد وزنی دوقلوها مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظورپنج تودهاز پیازهای بومی ایران به نام پیاز سفید بهبهان، قرمز همدان، درچه اصفهان، پادوک دهدشت، قرمز رامهرمزو رقم گلما،درمهرماه سال ۷۸۳۱ در شرایط مزرعه کاملاً محصور وتحت کنترل به صورت خطی در خزانه با دست بذر پاشی و در اوایل بهمن ماه به زمین اصلی منتقل شدند. این طرح در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی) RBCD ( با ۴ تکرار انجام شد. نتایج آزمایش نشان داد که : آستانه طول روز برای تشکیل سوخ در این توده ها و رقم از ۷۱ ساعت و ۱۳ دقیقه تا ۷۸ ساعت و ۶ دقیقه و دمای تجمعی از ۷۶۶۱ تا ۷۱۶۳ درجه روز رشد متفاوت میباشد، همچنین توده پادوک دهدشت و رقم گلما به ترتیب بیشترین و کمترین عملکرد، قطر سوخ و وزن سوخ را به خود اختصاص دادند. توده درچه اصفهان و سفید بهبهان به ترتیب بیشترین و کمترین درصددوقلویی را و توده بهبهان بیشترین و رامهرمز کمترین عملکرد ماده خشک را دارا بودند. براساس نتایج این تحقیق به علت تشکیل سوخ و سازگاری توده سفید بهبهان، قرمز رامهرمز، درچه اصفهان، پادوک دهدشت، قرمزهمدان و رقم گلما برای کاشت در شهرستان کهگیلویه توصیه می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.