مقاله بررسی اسانس مرزه موتیکا و مرزه باغی در مرحله گلدهی کامل در شرایط مزرعه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
18 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اسانس مرزه موتیکا و مرزه باغی در مرحله گلدهی کامل در شرایط مزرعه دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اسانس مرزه موتیکا و مرزه باغی در مرحله گلدهی کامل در شرایط مزرعه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اسانس مرزه موتیکا و مرزه باغی در مرحله گلدهی کامل در شرایط مزرعه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اسانس مرزه موتیکا و مرزه باغی در مرحله گلدهی کامل در شرایط مزرعه :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
جنس Satureja با نام فارسی مرزه، در ایران ۱۶ گونه گیاه علفی یک ساله و چند ساله دارد که ۱۱ گونه از آنها انحصاری هستند. در این پژوهش سرشاخه گلدار مرزه موتیکا و مرزه باغی کاشته شده در سایت گیاهان دارویی واقع در دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان در استان فارس در مرحله گلدهیکامل برداشت شدند. پس از خشک شدن در محیط آزمایشگاه، به روش تقطیر با آب مورد اسانس گیری قرار گرفتند. ترکیبهای تشکیل دهنده اسانسها بااستفاده از دستگاه کروماتوگراف گازی متصل به طیف سنج جرمی ) GC/MS ( محاسبه و اندیس بازداری مورد شناسایی قرار گرفت. چهل ترکیب در گیاه دارویی مرزه موتیکا شناسایی شد که در مجموع۹۹/۸۴%اسانس را تشکیل دادند و به ترتیب میزان اجزاء عبارت است از آلفا ترپینن۲/۶۵درصد پاراسیمن۶/۹۱درصد ، گاما – ترپینن ۱۴/۲۳درصد کارواکرول متیل اتر ۲/۴۹درصد تیمول ۳۳/۳۲درصد کارواکرول ۳۱/۶۷درصد می باشند بیست و هشت ترکیب دراسانس گیاه دارویی مرزه باغی شناسایی شد که در مجموع۹۸/۸۷ درصد اسانس را تشکیل میدادند. ترکیبات عمده به ترتیب میزان اجزاء عبارت است از آلفا ترپینن۲/۴۲درصد پاراسیمن ۵/۴۷درصد، گاما – ترپینن ۲۶/۳۷درصد و کارواکرول ۵۴/۷۳درصد بودند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.