مقاله بررسی تاثیر ذرات نانورس و آرد پوست پسته بر خواص مکانیکی نانوچند سازه چوب پلاستیک


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر ذرات نانورس و آرد پوست پسته بر خواص مکانیکی نانوچند سازه چوب پلاستیک دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر ذرات نانورس و آرد پوست پسته بر خواص مکانیکی نانوچند سازه چوب پلاستیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر ذرات نانورس و آرد پوست پسته بر خواص مکانیکی نانوچند سازه چوب پلاستیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر ذرات نانورس و آرد پوست پسته بر خواص مکانیکی نانوچند سازه چوب پلاستیک :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
در این تحقیق از پلی اتیلن با دانسیته بالا به صورت خام و بازیافتی )غوطی شیر( و آرد پوست پسته به همراه نانو ذرات رس و سازگار کننده در ساخت چند سازه چوب پلاستیک استفاده شد. اثر ذرات نانو رس در چهار سطح ) ۰و۱و۳و۵درصد وسه سطح ۲۵و۳۵و۵۰درصد( آرد پوست پسته به عنوان عوامل متغیر در نظر گرفته شد. مقاومت های کششی، خمشی و ضربه مطابق با آیین نامه استانداردASTM بر روی نمونه ها اندازه گیری گردید. با استفاده از آزمون فاکتوریل دو عامله در قالب طرح کاملا تصادفی تجزیه و تحلیل آماری انجام شد و مقایسه میانگین ها با استفاده از آزمون چند دامنه ای دانکن ) DMRT ( مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که استفاده از ۱و ۳ درصد نانورس سبب افزایش مقاومت به ضربه و مقاومت کششی و استفاده از ۵ درصد نانورس باعث افزایش مقاومت خمشی، مدولخمشی و کششی چند سازه چوب پلاستیک شده است. نتایج نشان داد که استفاده از ۲۵ و ۳۵ درصد آرد پوست پسته سبب افزایش مقاومت کششی و مقاومت به ضربه و استفاده از ۵۰ درصد آرد پوست پسته باعث افزایش مقاومت خمشی، مدول خمشی و کششی چند سازه چوب پلاستیک شده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.