مقاله استفاده از واکنش زنجیره‌ای پلیمراز (PCR) در شناسایی باکتری عامل پژمردگی سیب‌زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از واکنش زنجیره‌ای پلیمراز (PCR) در شناسایی باکتری عامل پژمردگی سیب‌زمینی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از واکنش زنجیره‌ای پلیمراز (PCR) در شناسایی باکتری عامل پژمردگی سیب‌زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از واکنش زنجیره‌ای پلیمراز (PCR) در شناسایی باکتری عامل پژمردگی سیب‌زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از واکنش زنجیره‌ای پلیمراز (PCR) در شناسایی باکتری عامل پژمردگی سیب‌زمینی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
یکی از بیماری‌های مهم سیب‌زمینی پژمردگی باکتریایی می‌باشد که در اثر باکتری ralstonia solanacearum به وجود می‌آیند و سیب‌زمینی را در تمامی نواحی مناطق معتدله گرم و نیمه گرمسیری دنیاتحت تأثیر قرار می‌دهد و از اقلیم‌های نسبتاً خنک نیز گزارش شده است. جداسازی این باکتری از گیاهان دارای علایم و تازه به علت میزان بالای تراکم باکتری به آسانی انجام می‌شود. البته جداسازی آن از گیاهان فاقد علایم مشکل می‌باشد زیرا جمعیت باکتری در آن پایین است. برای شناسایی باکتری می‌توان از رورش‌های مرسوم در باکتری‌شناسی مثل ازمون گرم، محیط کشت انتخابی، آزمون بیماری‌زائی، مصرف منابع کربنی و غیره استفاده کرد که وقت‌گیر و غیر مطمئن می‌باشد. یک روش کارآمد ومطمئن استفاده از واکنش زنجیره‌ای پلیمراز می‌باشد که در این تحقیق بااستفاده از آغازگرهای ۷۵۹ و ۷۶۰ یک قطعه ۲۸۰ نوکلئوتیدی از این باکتری سنتز شد که مشخصه باکتری می‌باشد و به راحتی قابل تشخیص است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.