مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و متابولیت های ثانویه نعنا Mentha piperita تحت تاثیر متیل جاسمونات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و متابولیت های ثانویه نعنا Mentha piperita تحت تاثیر متیل جاسمونات دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و متابولیت های ثانویه نعنا Mentha piperita تحت تاثیر متیل جاسمونات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و متابولیت های ثانویه نعنا Mentha piperita تحت تاثیر متیل جاسمونات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و متابولیت های ثانویه نعنا Mentha piperita تحت تاثیر متیل جاسمونات :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
دراین پژوهش به بررسی تاثیر متیل جاسمونات برمتابولیت های ثانویه و همچنین اثرانتی اکسیدانی و ضدرادیکالی گیاه نعنافلفلی L Mentha piperita پرداخته شد این گیاه به مدت ۷هفته نگهداری شد و قبل ازگلدهی بامحرک رشدجاسمونات باغلظت های ۱۰۰و۵۰ میکرومولار موردتیمار قرارگرفتندمیزان محتوای فنلی و فلاونوئیدی تام به روش اسپکتروفتومتری صورت گرفت و درنهایت فعالیت انتیاکسیدانی عصاره گیاه درغلظت های مختلف با استفاده ازروش مهاررادیکال ازاد ۲و۲ دی فنییل ۱-پیکریل هیدرازیل DPPH اندازه گیری شد تجزیه وتحلیل داده ها با نرم افزار SPSS نسخه ۱۶ و روش ازمون انالیز واریانس انجام شد نتایج حاکی ازافزایش میزان اسانس درنمونه هایتیمار شده بویژه درغلظت ۱۰۰میکرومولار بود همچنین میزان ترکیبات فنلی حاصل ازعصاره متانولی برحسب میلی گرمهای گالیک اسید برگرم نمونه به ترتیب درشاهد با آب شاهد با الکل تیمار ۵۰میکرومولار و تیمار ۱۰۰ میکرومولار ۲۱۶/۰۵ و ۲۲۴/۷۵ و ۳۰۴/۴۵ و ۴۳۳/۴۵ بوده و میزان ترکیبات فلاونوئیدی تام عصاره متانولی برحسب ملی گرمهای کوئرستین به ترتیب ۱۳/۲۹ و ۱۳/۸۴ و ۱۴/۹۹ و ۱۹/۴۶ و غلظتمهار ۵۰درصد IC50 این عصاره ها به ترتیب ۸۳/۱۴ و ۷۸/۵۲و۶۲/۷۰ و ۵۷/۵۸ بودندباکمک این تیمار اثرات تحریکی روی افزایش ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی و افزایش فلعاتلی انتی اکسیدانی مشاهده گردید بنابراین میتوان ازاین روش به منظور بهینه سازی و تولید بیشتر ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی و افزایش اثرانتیا کسیدانی و میزان اسانس گیاه نعنا فلفلی استفاده نمود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.