مقاله بررسی منطقه‌ای منحنی سنجه رسوب با تغییرات زمین‌شناسی و کاربری اراضی در اقلیم نیمه مرطوب (مطالعه موردی: حوزه‌های آبخیز میرقاسم و سنقز)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی منطقه‌ای منحنی سنجه رسوب با تغییرات زمین‌شناسی و کاربری اراضی در اقلیم نیمه مرطوب (مطالعه موردی: حوزه‌های آبخیز میرقاسم و سنقز) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی منطقه‌ای منحنی سنجه رسوب با تغییرات زمین‌شناسی و کاربری اراضی در اقلیم نیمه مرطوب (مطالعه موردی: حوزه‌های آبخیز میرقاسم و سنقز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی منطقه‌ای منحنی سنجه رسوب با تغییرات زمین‌شناسی و کاربری اراضی در اقلیم نیمه مرطوب (مطالعه موردی: حوزه‌های آبخیز میرقاسم و سنقز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی منطقه‌ای منحنی سنجه رسوب با تغییرات زمین‌شناسی و کاربری اراضی در اقلیم نیمه مرطوب (مطالعه موردی: حوزه‌های آبخیز میرقاسم و سنقز) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
یکی از روش‌های برآورد رسوب استفاده از آمار ایستگاه‌های هیدرومتری و برقراری رابطه بین دبی آب و دبی رسوب به عنوان منحنی سنجه رسوب می‌باشد. به دلیل اهمیت این منحنی‌ها در برآورد رسوب در ایران و نبود اطلاعات و آمار کافی در اکثر حوزه‌ها، تحقیق حاضر سعی شده با تعیین و بررسی منحنی‌های سنجه در برخی ایستگاه‌های دارای آمار و در نظر گرفتن برخی عوامل مؤثر درتولید سرب، تأثیر و یا عدم تأثیر این متغیرها بر تغییر منحنی‌های سنجه در هر اقلیم به طور منطقه‌ای بررسی شود، تا از نتایج حاصل بتوان در حوزه‌های فاقد آمار بهره‌ گرفت. به این منظور دو حوزه آبخیز میرقاسم و سنقز در اقلیم نیمه مرطوب با طول دوره اماری مشتکر ۲۲ سال (۱۳۹۱-۱۳۷)‌انتخاب و منحنی سنجه رسوب برای آن‌ها رسم گردید. به منظور مقایسه میزان رسوب تولیدی در ایستگاه‌های مذکور، بین درصد زمین‌شناسی غالب هر منطقه و درصد کاربری اراضی غالب هر منطقه با شیب منحنی سنجه لگاریتمی حوزه‌ها رابطه رگرسیونی برقرار شد. این رابطه برای حوزه‌های آبخیز مذکور در سطح ۹۰ درصد معنی‌دار است. با توجه به نتایج به دست آمده از مقایسه منحنی سنجه رسوب شده در نرم‌افزار Excel برای حوزه‌های آبخیز مورد مطالعه و هم‌چنین نتایج به دستآمده از رابطه رگرسیونی بین شیب منحنی سنجه رسوب و درصد مساحت زمین‌شناسی و کاربری‌ اراضی این حوزه‌های آبخیز از طریق نرم‌افزار spss،عامل زمین‌شناسی باعث تغییر در شیب منحنی سنجه رسوب بین دو حوزه آبخیز میرقاسم و سنقز شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.