مقاله بررسی تأثیر ماده آلی و پتاسیم بر عملکرد و جذب عناصر غذایی غده پیاز در شرایط تنش رطوبتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تأثیر ماده آلی و پتاسیم بر عملکرد و جذب عناصر غذایی غده پیاز در شرایط تنش رطوبتی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تأثیر ماده آلی و پتاسیم بر عملکرد و جذب عناصر غذایی غده پیاز در شرایط تنش رطوبتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر ماده آلی و پتاسیم بر عملکرد و جذب عناصر غذایی غده پیاز در شرایط تنش رطوبتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر ماده آلی و پتاسیم بر عملکرد و جذب عناصر غذایی غده پیاز در شرایط تنش رطوبتی :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
به منظور بررسی تأثیر ماده آلی و پتاسیم بر خصوصیات کیفی غده پیاز و خصوصیات شیماییی خاک در شرایط اعمال تنش رطوبتی، آزمایشی بصورت فاکتوریل و در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با ۳ تکرار در سال زراعی ۱۳۸۹ در اراضی مرکز تحقیقات کشاورزی جیرفت اجرا شد. تیمارهای مورد مطالعه شامل ماده آلی (۱۰ تندر هکتار بقایای یونجه، ۱۰ تن در هکتار کود مرغی و تیمار شاهد)، تیمار پتاسیم (صفر و ۲۵۰ کیلوگرم بر هکتار اکسید پتاسیم) و تنش رطوبتی (بدون تنش و تنش قطع ابیاری) بودند. براساس نتایح حاصل از این آزمایش، مصرف ماده آلی بر میزان پروتئین غده در سطح ۱ تأثیر معنیدار داشت و باعث افزایش مقدار آن در غده شد. در صورتیکه اعمال تنش رطوبتی کاهش معنیدار پروتئین غده را در پی داشت. مصرف کود پتاسیم باعث افزایش ¾ درصدی مواد جامد محلول کل در غده شد. بااعمال تنش رطوبتی، درصد مواد جامد محلول کل و مقدار اسید آسکوربیک غده به طور معنیداری افزایش یافت.براساس نتایج مصرف کود آلی بخصوص کود مرغی ضن بهبود خصوصیات کیفی گیاه، اثرات مفیدی بر خصوصیات شیمیایی خاک دارد. تنش رطوبتی نیز باعث بهبود خصوصیات کیفی غده شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.