مقاله پهنه‌بندی خطر حرکت‌های توده‌ای با روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) (مطالعه موردی: حوزه آبخیز عین شیخ دیلمان)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پهنه‌بندی خطر حرکت‌های توده‌ای با روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) (مطالعه موردی: حوزه آبخیز عین شیخ دیلمان) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پهنه‌بندی خطر حرکت‌های توده‌ای با روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) (مطالعه موردی: حوزه آبخیز عین شیخ دیلمان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پهنه‌بندی خطر حرکت‌های توده‌ای با روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) (مطالعه موردی: حوزه آبخیز عین شیخ دیلمان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پهنه‌بندی خطر حرکت‌های توده‌ای با روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) (مطالعه موردی: حوزه آبخیز عین شیخ دیلمان) :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
حرکات توده‌ای عبارت از حرکت حجم عظیمی از توده‌ای خاک، سنگ و یا مجموع آن‌ها به طرف پایین دامنه بوده که در اثر نیروی ثقل ایجاد می‌شود. پهنه‌بندی زمین لغزش عبارت است از تقسیم بندی اراضی به بخش‌های مجزا و رتبه‌بندی آن‌ها براساس درجه واقعی و پتانسیل خطر ناشی از ایجاد زمین لغزش، که این نقشه‌ها میزان حساسیت یا پتانسیل وقوع زمین لغزش را در پهنه‌های مختلف با عباراتی هم‌چون خطر بالا، متوسط و پایین نمایش می‌دهند. برای اجرای مدل AHP ابتدا ماتریس وزن‌دهی پارامترهای اصلی وتأثیرگذار در ایجاد زمین لغزش را تشکیل داده و سپس وزن معیارها و نسبت توافق و میزان سازگاری معیارها طبق ماتریس به دست می‌آید. پارامترهای اصلی شامل لیتولوژی، کاربری اراضی، شیب، بارندگی، جهت شیب، فاصله از گسل، فاصله از جاده و فاصله از آبراهه می‌باشد. شاخص توافق معیارها ۹۹۰- و میزان سازگاری ۰۷- بوده که به دلیل این‌که کوچک‌تر از ۰۱ می‌باشد نشان دهنده میزان سازگاری مناسب معیارهای مورد بررسی می‌باشد. بعد از اجرای مدل AHP و تهیه نقشه نهایی در محدوده مطالعاتی حوضه آبخیز عین شیخ دیلمان، پهنه‌بندی خطر زمین لغزش در ۵ طبقه انجام گرفته که بعد از محاسبه سطح هر کدام از پهنه‌ها را با استفاده از نرم‌افزار Arc GIS مشخص گردید که خطر زمین لغزش بسیار زیاد ۷۴درصد، زیاد ۵۶۶ درصد، متوسط ۲۱۷ درصد، کم ۹۶ درصد و بسیار کم ۴۷ درصد می‌باشد که خطر زمین لغزش زیاد تا بسیار زیاد ۶۴ درصد کل منطقه را به خود اختصاص داده که بیشتر در نیمه شمالی محدوده مطالعاتی واقع بوده که روستاهای ایژگی، گوشیل، خشک دشت و عین شیخ را شامل‌ می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.