مقاله تأثیر پیوند بر عملکرد و اجزای عملکرد خیار (cucumis sativus)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر پیوند بر عملکرد و اجزای عملکرد خیار (cucumis sativus) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر پیوند بر عملکرد و اجزای عملکرد خیار (cucumis sativus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر پیوند بر عملکرد و اجزای عملکرد خیار (cucumis sativus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر پیوند بر عملکرد و اجزای عملکرد خیار (cucumis sativus) :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
به منظور بررسی اثر پیوند بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه خیار گلخانه‌ای (cucumis sativus) ، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی باپیوند در سه سطح (خیار گلخانه‌ای رقم کیهان بدون کاربرد پیوند، پیوند خیارگلخانه‌ای رقم کیهان بر روی پایه کدو الوند و پیوند خیارگلخانه‌ای رقم کیهان بر روی پایه کدو مروارید) در سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی واقع در دهستان فهرج واقع در عرض جغرافیایی ۵۴ درجه و ۱۶ دقیقه و ۱۶ ثانیه شرقی و طول جغرافیایی ۳۲ درجه و ۲۳ دقیقه و ۲۴ ثانیه شمالی از نصف و النهار گرینویچ و با ارتفاع ۱۰۳۴ متر از سطح دریا به اجرا درآمد. نتایح حاصل نشان داد که ارتفاع بوته،تعداد گره در بوته،تعداد میوه، وزن تر ریشه، تعداد میوه بازار پسند، درصد ماندگاری زودرس و طول دوره برداشت تحت تأثیر پیوند قرار گرفت و در مقایسه میانگین‌ها اختلاف معنی‌دار مشاهده شد. صفت قطر میوه تحت تأثیر تیمارهای آزمایش قرار نگرفت. به طور کلیه صفات به بیشترین مقدار خود در پیوند بر روی پایه کدو الوند در مقایسه با شاهد و تیمار بر روی پایه کدو مروارید رسید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.