مقاله رتبه بندی عامل های موثربرای تولید ناگت درکارخانه موادغذایی آ.ب درتهران با استفاده ازahp فازی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله رتبه بندی عامل های موثربرای تولید ناگت درکارخانه موادغذایی آ.ب درتهران با استفاده ازahp فازی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رتبه بندی عامل های موثربرای تولید ناگت درکارخانه موادغذایی آ.ب درتهران با استفاده ازahp فازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رتبه بندی عامل های موثربرای تولید ناگت درکارخانه موادغذایی آ.ب درتهران با استفاده ازahp فازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رتبه بندی عامل های موثربرای تولید ناگت درکارخانه موادغذایی آ.ب درتهران با استفاده ازahp فازی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
در پژوهش حاضر سعی شده است بااستفاده از رهیافت AHP فازی رتبه بندی گزینه ها به ترتیب از بهترین حالت به بدترین حالت را برای بهبود بخشیدن به کیفیت و سلامت محصولات کارخانه تولید ناگت ب.آ در شهر تهران انجام دهیم، که برای این منظور ۳۶ داده حقیقی را که در طی یک سال و نیم به دست امده است مورد بررسی قرار میدهیم. در این تحقیق برای بدست اوردن داده ها ازابزارهایی مانند ارائه پرسشنامه، انجام ازمایشات توسط اساتید و دانشجویان مربوطه، مصاحبه با دست اندرکاران و نظر کارشناسان استفاده شده است. در ادامه کاربردهای AHP فازی و روش تجزیه و تحلیل آن در قالب یک مطالعه موردی بیان خواهد شد و در نهایت بابه کارگیری رهیافت AHP فازی نتیجه نهایی براساس اولویت گزینه ها بدست می اید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.