مقاله تأثیر تاریخ کاشت و تراکم بوته بر اجزای عملکر گیاه دارویی کاکوتی چند ساله (ziziphora clinopodioides lam)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر تاریخ کاشت و تراکم بوته بر اجزای عملکر گیاه دارویی کاکوتی چند ساله (ziziphora clinopodioides lam) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر تاریخ کاشت و تراکم بوته بر اجزای عملکر گیاه دارویی کاکوتی چند ساله (ziziphora clinopodioides lam)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تاریخ کاشت و تراکم بوته بر اجزای عملکر گیاه دارویی کاکوتی چند ساله (ziziphora clinopodioides lam)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر تاریخ کاشت و تراکم بوته بر اجزای عملکر گیاه دارویی کاکوتی چند ساله (ziziphora clinopodioides lam) :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
به منظور مطالعه ویژگی‌های رشد گیاه دارویی کاکوتی چند ساله (ziziphora clinopodioides lam) در واکنش به تاریخ کاشت و تراکم، آزمایشی در قالب فاکتوریل (۴×۳) با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد در دو سال زراعی ۹۱-۱۳۹۰ و ۹۲-۱۳۹۱ اجرا شد. فاکتورهای مورد مطالعه در این آزمایش شامل تراکم کشت در سه سطح (۶، ۸ و ۱۰ بوته در متر مربع) و فاکتور دوم چهار تاریخ کاشت شامل (اول مهر، اول آبان، اول آذر و اول فروردین سال اول اجرای آزمایش) بود. صفات مورد مطالعه شامل ارتفاع بوته، قطر کانوپی و تعداد گل آذین در ساقه فرعی کاکوتی چندساله بودند. نتایج نشان داد که تاریخ کاشت و تراکم گیاهی تأثیر معنی‌داری (>p0/01) روی ارتفاع قطر کانوپی و تعداد گل آذین در ساقه فرعی در سال اول داشتند، اما در سال دوم و در هر دو چین بر خصوصیات مردم بررسی معنی‌دار نبود. نتایج نشن داد که کاکوتی قابلیت کشت در هر فصل پاییز و بهار منطقه را دارد. اما بیشترین تولید را در فصل پاییز داشت، بطوریکه بالاترین ارتفاع در سال اول برای تاریخ کاش آذر با ۲۵/۱۹ سانتی‌ متر به دست آمد با تأخیر کاشت از آذر به فروردین ارتفاع در سال اول ۶۶ درصد کاهش یافت. بیشترین ارتفاع و قطر کانوپی در سال اول ازمایش در تاریخ کشت آذر با تراکم ۱۰ بوته در متر مربع به ترتیب با ۳۳/۲۲ و ۸۴/۵۶ سانتی متر و کمترین میزان این صفات برای تاریخ کاشت فروردین و تراکم ۶ بوته در متر مربع به ترتیب با ۴/۹ و ۱۰/۳۰ سانتی‌متر بود. تاریخ کشت پاییزه به دلیل طولانی‌تر بودن فضل رشد، نیاز ابی کمتر به واسطه بارندگی‌های زمستانه و بالا بودن رطوبت نسبی محیط و خنکی هوا بر کشت بهاره ارجحیت دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.