مقاله بررسی عملکرد و واکنش های هورمونی در سویا تحت شرایط کم آبی و نحوه کاربرد باکتری های آزادزی کننده نیتروژن


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عملکرد و واکنش های هورمونی در سویا تحت شرایط کم آبی و نحوه کاربرد باکتری های آزادزی کننده نیتروژن دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عملکرد و واکنش های هورمونی در سویا تحت شرایط کم آبی و نحوه کاربرد باکتری های آزادزی کننده نیتروژن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عملکرد و واکنش های هورمونی در سویا تحت شرایط کم آبی و نحوه کاربرد باکتری های آزادزی کننده نیتروژن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عملکرد و واکنش های هورمونی در سویا تحت شرایط کم آبی و نحوه کاربرد باکتری های آزادزی کننده نیتروژن :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
مشکلات زیست محیطی ناشی از کاربرد کودهای شیمیایی، انرژی و هزینه های تولید و مصرف آنها و اثرات سوئی که بر چرخه زیستی و خودپایداری بوم نظام های زراعی تجدید نظر در روش های افزایش تولید محصولات زراعی را ضروری ساخته است. فراهم سازی شرایط لازم برای استفاده بیشتر از فرآیندهای طبیعی مانند تثبیت زیستی نیتروژن یکی از راهکارهای تولید بهینه محصول و مهم تر از آن، حفظ سلامت محیط زیست است. از نقش های مفید باکتری های آزادزی کننده نیتروژن به عنوان یکی از انواع کود زیستی، می توان به تولید انواع هورمون های محرک رشد گیاه مانند اکسین ها، جیبرلین، سیتوکنین اشاره نمود. بدین جهت، آزمایشی بهص ورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در سال ۱۳۹۰ در گلخانه دانشگاه تربیت مدرس انجام شد. در این بررسی سه رژیم آبیاری شامل شرایط بدون تنش، تنش متوسط و تنش شدید به همراه چهار روش کاربرد باکتری مورد بررسی قرار گرفتند. با بررسی سطوح آبیاری، حداکثر میزان هورمون آبسیزیک اسید در شرایط تنش شدید مشاهده شد. ه مچنین بیشترین میزان اکسین و جیبرلین گیاه در تیمار بدون تنش و مایه زنی بذر بدست آمد که اختلاف چشمگیری را با کمترین میزان خود نشان دادند. همچنین بالاترین عملکرد دانه در شرایط بدون تنش و محلول پاشی برگ + مایه زنی بذر مشاهده گردید. همچنین باافزایش هورمون های گیاهی بخصوص اکسین، تجمع اکسین در ریشه و تارهای کشنده و مریستم های آنها بیشتر شده و سبب گستردگی و توسعه ریشه و جذب بهتر عناصر در جهت دسترسی به حداقل آب موجود در خاک در شرایط تنش گشت و حداقل آب و عناصر غذایی وجود در خاک را جذب کرده و شرایط رشد بهتری در مقایسه با عدم مصرف کود زیستی، فراهم گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.