مقاله تحلیل رابطه بین هوش هیجانی مادران با شادکامی دانش آموزان دبیرستانی ( مطالعه موردی: دبیرستانهای دخترانه بندر ریگ)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل رابطه بین هوش هیجانی مادران با شادکامی دانش آموزان دبیرستانی ( مطالعه موردی: دبیرستانهای دخترانه بندر ریگ) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل رابطه بین هوش هیجانی مادران با شادکامی دانش آموزان دبیرستانی ( مطالعه موردی: دبیرستانهای دخترانه بندر ریگ)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل رابطه بین هوش هیجانی مادران با شادکامی دانش آموزان دبیرستانی ( مطالعه موردی: دبیرستانهای دخترانه بندر ریگ)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل رابطه بین هوش هیجانی مادران با شادکامی دانش آموزان دبیرستانی ( مطالعه موردی: دبیرستانهای دخترانه بندر ریگ) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
هوش هیجانی و جنبه های جذاب و گسترده آن در دهه های اخیر علاوه بر روان شناسان و روان پزشکان، توجه عموم را به خود جلب کرده است. به کارگیری مفهوم هوش اجتماعی برای اولین بار به دهه ۱۹۴۰ باز می گردد. پس از آن مایر و سالووی، اصطلاح نقش عمدی در شکل گیری نظریه «هوش چندگانه» هوش هیجانی را توصیف کردند. گاردنر با مدل خود تأثیر زیادی بر شناخت هوش هیجانی داشت. براساس نظریه هوش چندگانه گاردنر، دو نوع عمده هوش وجود دارد: اول هوش و آگاهی درونی فرد که اجازه شناسایی وافتراق احساسات پیچیده انسان را می دهد و دوم دانش و آگاهی در روابط بین فردی که توانایی شناخت و تمایز عواطف و انگیزه های دیگران را به وجود می آورد. سرانجام دانیل گلمن در پرفروش ترین کتاب سال ۱۹۹۵ به نام «هوش هیجانی» این مفهوم را به صورت گسترده بیان کرده و به آگاهی عموم رساند. معنای لغوی هیجان عبارتست از هر تحریک یا اغتشاش درذهن، احساس، عاطفه هر حالت ذهنی قدرتمند یاتهییج شده باشد مفهوم دیگر هیجان نیز برای اشاره به یک احساس، افکار، حالت های روانی و بیولوژیکی مختص آن و دامنه ای از تمایلات شخصی برای عمل نمودن براساس آن بکار برده می شود تعداد هیجانات شناخته شده بادر نظر گرفتن ترکیبات، گوناگونی ها تحولات و اختلالات جزئی میان آنها به صدها نوع می رسد در واقع هیجانات ظریف بی شماری وجود دارند که برای بیان آنها واژه ای وجود ندارد. طبق بسیاری از تئوری های هیجان، شادکامی یکی از شش هیجان بزرگ یعنی تعجب، ترس، خشم، شادکامی، تنفر، و نگرانی است لذا شاد کامی از جمله عواملی هست که اهمیت هیجان را در بین افراد بیان میکند. در این پژوهش به تحلیل رابطه بین هوش هیجانی مادران با شادکامی دانش آموزان دبیرستانی در نظام آموزش و پرورش مورد بررسی قرار گرفته است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.