مقاله تجارب مشارکت کشاورزان در اجرای یکپارچه سازی اراضی کشاورزی (مطالعه موردی: پروژه آبیاری و زهکشی شرق شعیبیه شهرستان شوشتر)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تجارب مشارکت کشاورزان در اجرای یکپارچه سازی اراضی کشاورزی (مطالعه موردی: پروژه آبیاری و زهکشی شرق شعیبیه شهرستان شوشتر) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجارب مشارکت کشاورزان در اجرای یکپارچه سازی اراضی کشاورزی (مطالعه موردی: پروژه آبیاری و زهکشی شرق شعیبیه شهرستان شوشتر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجارب مشارکت کشاورزان در اجرای یکپارچه سازی اراضی کشاورزی (مطالعه موردی: پروژه آبیاری و زهکشی شرق شعیبیه شهرستان شوشتر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجارب مشارکت کشاورزان در اجرای یکپارچه سازی اراضی کشاورزی (مطالعه موردی: پروژه آبیاری و زهکشی شرق شعیبیه شهرستان شوشتر) :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
پروژه ساخت شبکه های آبیاری و زهکشی و تجهیز و نوسازی اراضی ۱۰۰۰۰ هکتاری شرق شعیبیه از توابع شهرستان شوشتر درحال اجراست. با اجرای شبکه های آبیاری و زهکشی و تحولات اساسی در چینش جدید قطعات و نظم بخشیدن به مزارع مطابق باموقعیت کانالها و زهکش ها ، هندسی سازی و تجمیع اراضی هر بهره بردار را در زیر یک دریچه بیش از پیش ضروری می نماید. درغیر اینصورت بهره برداری از شبکه های جدید آبیاری و زهکشی با اشکال سنتی مزارع دشوار و در برخی از موارد غیر ممکن خواهدبود. تحقیق حاضر با روش مطالعه موردی درصدد تبیین تجارب و مراحل مختلف شیوه های عملی یکپارچه سازی اراضی با استفادهاز یک متدولوژی ابتکاری توسط این مهندسین مشاور در پروژه شرق شعیبیه است. این پژوهش از نظر هدف یک تحقیق کاربردی واز نظر روش انجام توصیفی – پیمایشی است. اطلاعات موردنیاز تحقیق از طریق مشاهده مشارکتی با حضور تسهیلگران اجتماعی ویکپارچه سازی اراضی در منطقه تحت اجرای پروژه جمع آوری گردیده است. نتایج مطالعات و اقدامات نشان می دهد برای عملینمودن یکپارچه سازی اراضی بایستی بسترسازیهای لازم قبل از اجرا و حین اجرای پروژه فراهم گردد تا زمینه مشارکت بهرهبرداران در پذیرش و عملیاتی نمودن تجمیع و هندسی سازی اراضی تحقق یابد. عواملی از قبیل: مشارکت کشاورزان در مراحلتصمیم گیری، برنامه ریزی، طراحی و اجرای پروژه، جلب اعتماد بهره برداران، برگزاری کارگاههای آموزشی و ترویجی از سویتسهیلگران اجتماعی پروژه و طراحی قطعات یکپارچه سازی شده قبل از اجرا بر روی نقشه های شبکه های آبیاری، از عوامل موثردر پذیرش یکپارچه سازی اراضی از سوی کشاورزان بوده است. نتایج حاصل از این اقدامات، یکپارچه سازی اراضی در سطح ۱۴۰۰هکتار در مزارعی هست که عملیات تجهیز و نوسازی در آنها به اتمام رسیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.