مقاله اثر نفت سفید بر میزان آنتوسیانین برخی از سبزیجات برگی خانواده چتریان


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر نفت سفید بر میزان آنتوسیانین برخی از سبزیجات برگی خانواده چتریان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر نفت سفید بر میزان آنتوسیانین برخی از سبزیجات برگی خانواده چتریان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر نفت سفید بر میزان آنتوسیانین برخی از سبزیجات برگی خانواده چتریان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر نفت سفید بر میزان آنتوسیانین برخی از سبزیجات برگی خانواده چتریان :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
آزمایشی به منظور مطالعه اثر غلظت‌های مختلف نفت سفید (۰، ۲، ۴، ۸ و ۱۰ میلی لیتر در کیلوگرم خاک) بر میزان آنتوسپانین سبزیجات برگی (جعفری، گشنیز و هویج)، به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی انجام گردید. نتایج نشان داد که با افزایش غلظت نفت سفید میزان آنتوسپانین در برگ گیاه به طور معنی‌داری افزایش یافته است. هم‌چنین بیشترین میزان انتوسپانین در برگ گیاه گشنیز وجودداشت که دارای اختلاف معنی‌داری با سایر تیمار ها بود. بررسی مقایسه میانگین اثر متقابل تیمارهای نفت سفید و نوع گیاه در سطح آماری ۱ درصد بر نسبت آنتوسپانین به شاخص قهوه‌ای شدن در برگ معنی‌دار گردید. با افزایش غلظت نفت سفید نسبت آنتوسپانین به شاخص قهوه‌ای شدن در برگ هر سه گیاه افزایش یافت و این نسبت به گیاه گشنیز بیش از دو گیاه دیگر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.