مقاله اثر نمک های کلسیم بر خصوصیات کیفی و ارگانولپتیکی وماندگاری پس از برداشت میوه های(Fragaria × ananassa Duch. cv. Selva) توت فرنگی رقم سلوا


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر نمک های کلسیم بر خصوصیات کیفی و ارگانولپتیکی وماندگاری پس از برداشت میوه های(Fragaria × ananassa Duch. cv. Selva) توت فرنگی رقم سلوا دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر نمک های کلسیم بر خصوصیات کیفی و ارگانولپتیکی وماندگاری پس از برداشت میوه های(Fragaria × ananassa Duch. cv. Selva) توت فرنگی رقم سلوا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر نمک های کلسیم بر خصوصیات کیفی و ارگانولپتیکی وماندگاری پس از برداشت میوه های(Fragaria × ananassa Duch. cv. Selva) توت فرنگی رقم سلوا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر نمک های کلسیم بر خصوصیات کیفی و ارگانولپتیکی وماندگاری پس از برداشت میوه های(Fragaria × ananassa Duch. cv. Selva) توت فرنگی رقم سلوا :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
فساد و لهیدگی سریع در اثر لطافت و ظرافت زیاد، فاصله نسبتا محل برداشت تا مصرف و حمل و نقل نامناسب باعث می‌شود که ۳۰ تا ۴۰ درص محصول توت‌فرنگی قبل از مصرف تلف شود. از جمله روشهای پیشنهادی برای کاهش ضایعات این میوه، استفاده از نمک‌های کلسیم برای افزایش محتوای کلسیم بافت میوه‌ها می‌باشد. برای این منظور نمونه‌های توت‌فرنگی را در محلول‌هایی با غلظت ۰، ۲۵، ۵۰ و ۷۵ میلی‌مول بر لیتر نمک‌های نیترات، سولفات و کلریدکلسیم به مدت ۵ دقیقه غوطه‌ور کرده و پس از خشک کردن در هوای آزمایشگاه به مدت ۵ و ۱۰ روز در سردخانه با دمای c0 ±۴ نگهداری شدند.. در پایان هر دوره انبارداری اثر تیمارها بر خصوصیات کمی و کیفی میوه‌ها شامل: کلسیم و سفتی بافت، ویتامین ث، اسیدیته و مواد جامد محلول آب میوه و هم‌چنین کپک‌زدگی و آزمون حسی میوه‌ها، مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که با افزایش غلظت نمک‌هاع میزان کلسیم، سفتی بافت اسیدیته‌و ویتامین ث نمونه‌ها افزایش و کپک‌زدگی و مقبولیت بازاری میوه‌ها کاهش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.