مقاله تهیه و ارزیابی فیلمهای نانوکامپوزیتی نشاسته- رس جهت کاربرد در بسته بندی نان حجیم


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تهیه و ارزیابی فیلمهای نانوکامپوزیتی نشاسته- رس جهت کاربرد در بسته بندی نان حجیم دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه و ارزیابی فیلمهای نانوکامپوزیتی نشاسته- رس جهت کاربرد در بسته بندی نان حجیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه و ارزیابی فیلمهای نانوکامپوزیتی نشاسته- رس جهت کاربرد در بسته بندی نان حجیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه و ارزیابی فیلمهای نانوکامپوزیتی نشاسته- رس جهت کاربرد در بسته بندی نان حجیم :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به دلیل معایب متعدد مواد بسته‌بندی از قبیل مهاجرت به مواد غذایی، ایجاد آلودگی زیست محیطی، مشکل بازیافت، گران بودن مواد اولیه و بالا بودن هزینه تولید آن‌ها، هم‌چنین جهت بهبود خصوصیات فیلم‌های بر پایه نشاسته، سعی بر‌آن شد تا در این تحقیق فیلم نانوکامپوزیتی نشاسته – مونت موریلونیت (نانورس)، تولید و خصوصیات آن برای استفاده درصنایع غذایی مورد بررسی قرار گییرد. بدین منظور ابتدا مخلوط نشاسته و چهار سطح مختلف از مونت موریلونیت (۰، ۱، ۳ و ۵ درصد) با سه سطح مختلف نرم‌کننده گلیسرول (۲۰، ۳۰ و ۴۰ درصد) فرموله و خصوصیات فیزیکی و مکانیکی آن‌ها اندازه‌گیری و فیلم بهینه انتخاب شد. افزودن نانورس تا سطح ۵ درصد w/w باعث بهبود مقاومت کششی (۳۸) و نفوذپذیری به بخار آب (۳۳ ) گردید. نتایج حاصل از آزمایشات نشان داد که فیلم بهینه نانوکامپوزیتی نشاسته – رس می‌توان به عنوان یک بسته‌بندی زیست تخریب‌پذیر و مطلوب جهت نگهداری نان حجمی مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.