مقاله معرفی شلاک، یک محصول طبیعی با ارزش برای استفاده در صنایع غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله معرفی شلاک، یک محصول طبیعی با ارزش برای استفاده در صنایع غذایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله معرفی شلاک، یک محصول طبیعی با ارزش برای استفاده در صنایع غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معرفی شلاک، یک محصول طبیعی با ارزش برای استفاده در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله معرفی شلاک، یک محصول طبیعی با ارزش برای استفاده در صنایع غذایی :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
شلاک یک صمغ طبیعی است که توسط حشره لاک laccifer lacca یک نوع سوس ماده به اندازه نوک سوزن، ترشح میشود تا تخمهای حشره به پوست درخت بچسبد. این صمغ از قدیمیترین ترکیبات تهیه شده به منظور پوششدهی و چسباندن مواد است در مطالعه حاضر، با استفاده از روش کتابخانهای، فواید و اثرات مثبت استفاده از این صمغ مورد کنکاش قرار گرفت . نتایج این مطالعه نشان میدهد که مایه آبگریزی و قابلیت تجدید شدن آن را به عامل خوبی در جایگزینی با میکروفیبریلهای سلولز MFC برای استفاده تجاری تبدیل میکند. شلاک در مواد صنعتی، دارویی و غذایی به علت خواص استثنایی خود کاربرد دارد که از فواید آن میتوان به قابلیت ارتجاع در گرما، مقاومت در برابر چربیها، محافظ خوب رطوبت و خاصیت غیر سمی آن اشاره کرد. این ترکیب به عنوان یک افزودنی غذایی غیر مستقیم به عنوان پوشش پلیمری صمغی و سطوح در تماس با مواد غذایی مجاز است. با این حال معمولاً در پوششدهی تازه و آب نبات استفاده میشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.