مقاله کاربردهای تزکیبات حاصل از پسماندهای فراوری میوه و سبزی در صنایع غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کاربردهای تزکیبات حاصل از پسماندهای فراوری میوه و سبزی در صنایع غذایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کاربردهای تزکیبات حاصل از پسماندهای فراوری میوه و سبزی در صنایع غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربردهای تزکیبات حاصل از پسماندهای فراوری میوه و سبزی در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کاربردهای تزکیبات حاصل از پسماندهای فراوری میوه و سبزی در صنایع غذایی :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
پسماند با توجه به منبع آن می تواند دارای مقادیر قابل توجهی از موادمغذی باشد. مواد مختلف میزان پسماند مختلفی دارند، میزان پسماند و مواد مغذی موجود در آن به عواملی چون نوع و واریته ی میوه، شرایط رشد و نوع فراوری بستگی دارد. بسته به میزان در دسترس بودن مواد مغذی و متابولیت های آن یکی یا ترکیبی از پیش تیمارها جهت مغذی کردن ماده ی غذایی استفاده می شود. بسته به خواص عملکردی که این ترکیبات مفید می تواند در محصول ایجاد کند ممکن است در زمینه های مختلف از قبیل نانوایی، محصولات گوشت و ; مورد استفاده قرار گیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.