مقاله تاثیر غلظت های متفاوت نیتروژن، پتاسیم و کلسیم بر رشد و عملکرد توت فرنگی رقم سلوادر کشت هیدروپونیک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر غلظت های متفاوت نیتروژن، پتاسیم و کلسیم بر رشد و عملکرد توت فرنگی رقم سلوادر کشت هیدروپونیک دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر غلظت های متفاوت نیتروژن، پتاسیم و کلسیم بر رشد و عملکرد توت فرنگی رقم سلوادر کشت هیدروپونیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر غلظت های متفاوت نیتروژن، پتاسیم و کلسیم بر رشد و عملکرد توت فرنگی رقم سلوادر کشت هیدروپونیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر غلظت های متفاوت نیتروژن، پتاسیم و کلسیم بر رشد و عملکرد توت فرنگی رقم سلوادر کشت هیدروپونیک :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
کشور ایران در منطقه کم آب قرار گرفته و قسمت زیادی از منابع آب در بخش کشاورزی استفاه شده و کارایی استفاده از آب در حد پایینی قرار دارد. یکی از راههای افزایش تولید محصولات و بالا بردن راندمان استفاده از آب،به کار گرفتن روش کشتهی بدون خاک (هیدروپونیک) میباشد. توتفرنگی از جمله محصولات مهم در بخش باغبانی بوده و تقاضا برای مصرف آن در تمامسال وجود دارد. هدف از انجام این پژوهش بررسی غلظتهای متفاوت برخی عناصر غذایی در محیط کشت بدون خاک بود به این منظور سطوح مختلف نیتروژن، کلسیم و پتاسیم در قالب طرح فاکتوریل بر روی توتفرنگی رقم سلوا در محیط کشت پرلایت – کوکوپیت صورت گرفت. نشانههای توتفرنگی بعد از ضدعفونی در گلدان یونولیتی کشت و محلولدهی مواد غدایی هر ۴ روز یکبار انجام شد. نتایج نشان داد که اسیدیته میوه تحت تأثیر تیمارهای آزمایش قرار نگرفت ولی میزان مواد جامد محلول در تیمار N2K2Ca2,N1K1Ca1 تفاوت معنیداری با سایر تیمارها داشت. افزایش میزان عناصر غذایی کلسیم، ازت و پتاسیم تأثیری برافزایش عملکرد در این آزمایش نداشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.