مقاله تأثیر تیمارهای سالیسیلیک اسید و سولفات پتاسیم بر روی رنگیزهها و ویژگیهای فتوسنتزیگیاه توتفرنگی رقم ’پاروس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر تیمارهای سالیسیلیک اسید و سولفات پتاسیم بر روی رنگیزهها و ویژگیهای فتوسنتزیگیاه توتفرنگی رقم ’پاروس دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر تیمارهای سالیسیلیک اسید و سولفات پتاسیم بر روی رنگیزهها و ویژگیهای فتوسنتزیگیاه توتفرنگی رقم ’پاروس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تیمارهای سالیسیلیک اسید و سولفات پتاسیم بر روی رنگیزهها و ویژگیهای فتوسنتزیگیاه توتفرنگی رقم ’پاروس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر تیمارهای سالیسیلیک اسید و سولفات پتاسیم بر روی رنگیزهها و ویژگیهای فتوسنتزیگیاه توتفرنگی رقم ’پاروس :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی اثرات سالیسیلیک اسید و سولفات پتاسیم بر روی رنگیزههای گیاهی، پارامتر fv/fm و شاخص spad بر روی گیاه توتفرنگی رقم «پاورس» آزمایش به اجرا درآمد. ۷ تیمار شامل سالیسیلیک اسید (۵/۰، ۱ و ۵/۱ میلیمولار)، سولفات پتاسیم (۰۵/۰، ۱۵/۰ و ۲/۰ درصد) و آب مقطر (شاهد) به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی انجام گرفت. نتایج نشان داد که تیمار سولفات پتاسیم بهترین تأثیر را دشات و باعث افزایش در میزان کلروفیل کل،کارتنوئید، شاخص کارایی دستگاه فتوسنتزی (PI) و شاخص spad گردید. شاخص fv/fm و شاخص کارایی دستگاه فتوسنتزی (PI) به وسیله سطوح مختلف سولفات پتاسیم به طور معنیداری افزایش یافتند، بیشترین میزان FV/FM و شاخص کارایی دستگاه فتوسنتزی (PI) در تیمار برهمکنش سالیسیلیک اسید ۰ میلیمولار و سولفات پتاسیم ۲/۰ درصد مشاهده گردید. در بین سطوح مختلف سالیسیلیک اسید، غلظت ۵/۰ میلیمولار سالیسیلیک اسید به طور معنیداری محتوای کلروفیل کل و کارنتوئیدهای برگ را افزایش داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.