مقاله تأثیر قارچ مایکوریزا گونه (Glomus mosseae) بر تحمل خشکی در توت‌فرنگی رقم کویین‌الیزا (fragaria x ananassa)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر قارچ مایکوریزا گونه (Glomus mosseae) بر تحمل خشکی در توت‌فرنگی رقم کویین‌الیزا (fragaria x ananassa) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر قارچ مایکوریزا گونه (Glomus mosseae) بر تحمل خشکی در توت‌فرنگی رقم کویین‌الیزا (fragaria x ananassa)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر قارچ مایکوریزا گونه (Glomus mosseae) بر تحمل خشکی در توت‌فرنگی رقم کویین‌الیزا (fragaria x ananassa)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر قارچ مایکوریزا گونه (Glomus mosseae) بر تحمل خشکی در توت‌فرنگی رقم کویین‌الیزا (fragaria x ananassa) :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی اثر همزیستی قارچ مایکوریزا بر روی توت‌فرنگی رقم کویین‌الیزا در شرایط تنش خشکی آزمایشی به وصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار و چهار باتیمار تنش خشکی (۱۰- بار)‌و شاهد (آبیاری کامل) و قارچ مایکوریزا گونه (glomus mosseae) و گیاهان بدون قارچ انجام شد. نتایج نشان داد که محتوای نسبی آب برگ تأثیر قارچ مایکو ریزا افزایش پیدا کردو در حالت تنش گیاهان بامایکوریزا نسبت به تنش خشکی بدون مایکوریزا آب برگ افزایش یافت و در کل قارچ مایکوریزا نسبت به تنش و شاهد باعث افزایش آب برگ نسبت به توت‌فرنگی‌های بدون قارچ بودند و اثر قارچ بر پایداری غشا سلول در حالت شاهد (آبیاری کامل) معنی‌دار نبوده و تحت تنش خشکی قارچ مایکوریزا بر روی پایداری غشا موثر بوده و در حالت تنش باعث افزایش پایداری غشا سلول شده است. اثر تش بر روی کربوهیدارت برگ گیاهان آلوده به قارچ و بدون قارچ اثر معنی‌دار نداشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.