مقاله تهیه گریس از روغن کرچک و بررسی اثر زمان بر برخی از خصوصیات آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تهیه گریس از روغن کرچک و بررسی اثر زمان بر برخی از خصوصیات آن دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تهیه گریس از روغن کرچک و بررسی اثر زمان بر برخی از خصوصیات آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه گریس از روغن کرچک و بررسی اثر زمان بر برخی از خصوصیات آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تهیه گریس از روغن کرچک و بررسی اثر زمان بر برخی از خصوصیات آن :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
با توجه به اینکه گریس های تهیه شده از روغن های معدنی سمی می باشند و باعت آلودگی محیط زیست شده اند و افزایش تقاضا برای استفاده از گریس و مشکلات زیست محیطی به وجود آمده ، امروزه تهیه گریس از روغن های گیاهی مورد توجه قرار گرفته است . در این پژوهش به تهیه گریس از روغن کرچک پرداخته که از اسید استئاریک و هیدروکسید کلسیم به عنوان قوام دهنده استفاده شده است و برای تعیین کیفیت گریس تهیه شده برخی از خصوصیات آن از جمله نقطه ریزش و پایداری در برابر آب تعیین گردیده است. گریس ها در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تهیه شده اند که زمان تهیه آنها متفاوت می باشد در چهار بازه زمانی ۵، ۱۰، ۱۵، ۲۰ دقیقه بررسی شده است که با افزایش زمان تهیه گریس نقطه ریزش و پایداری در برابر آب افزایش می یابد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.