مقاله بررسی تأثیر گوگرد، روی و باکتری تیوباسیلوس بر روی برخی خصوصیات زراعی پنبه


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر گوگرد، روی و باکتری تیوباسیلوس بر روی برخی خصوصیات زراعی پنبه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر گوگرد، روی و باکتری تیوباسیلوس بر روی برخی خصوصیات زراعی پنبه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر گوگرد، روی و باکتری تیوباسیلوس بر روی برخی خصوصیات زراعی پنبه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر گوگرد، روی و باکتری تیوباسیلوس بر روی برخی خصوصیات زراعی پنبه :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی اثرات گوگرد، روی و باکتری تیوباسیلوس بر برخی خصوصیات زراعی پنبه، آزمایشی با ۱۲ تیمار در ۳ تکرار به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در شهرستان مه ولات اجرا گردید. فاکتورهای آزمایشی شامل: گوگرد در سه سطح صفر، ۵۰۰ و ۱۰۰۰ کیلوگرم در هکتار، باکتری تیوباسیلوس در دو سطح مصرف و عدم مصرف و روی در دو سطح صفر و ۵۰ کیلوگرم در هکتار بود. نتایج نشان داد که عملکرد وش و پنبه دانه در تیمار با کاربرد ۱۰۰۰ کیلوگرم در هکتار گوگرد، بدون مصرف روی و باکتری تیوباسیلوس نسبت به شاهد بیشتر شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.