مقاله گرفتن مالیات از نویسندگان غیر قانونی است


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله گرفتن مالیات از نویسندگان غیر قانونی است دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گرفتن مالیات از نویسندگان غیر قانونی است  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گرفتن مالیات از نویسندگان غیر قانونی است،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گرفتن مالیات از نویسندگان غیر قانونی است :

گرفتن مالیات از نویسندگان غیر قانونی است

طبق بخش ” ل ” ماده ۱۳۹ قانون مالیات ها، فعالیتهای انتشاراتی ، مطبوعاتی ، فرهنگی و هنری که به موجب مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت می کنند از پرداخت مالیات معاف هستند
دبیر و سخنگوی انجمن نویسند گان کودک با اشاره به نشست اخیر هیات مدیره این انجمن با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت : طبق تبصره ۲ ماده ۱۰۴ همین قانون کسر ۵ د رصد مالیات د ر مواردی که منابع د ر آمد شان از پرداخت مالیات معاف شده باشد ، منتفی است

علی اصغر سید آبادی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری مهر افزود : براین اساس ” نوشتن “موردی است که منبع د رآمد ش از انتشارات است و فعالیت های انتشاراتی و مطبو عاتی از پرداخت مالیات معاف شده اند ، پس نویسند گان از پرداخت مالیات معاف هستند اما متأسفانه با وجود این قانون هنوز از نویسندگان مالیات کتاب دریافت می شود.
سید آبادی اظهار داشت : همچنین مسجد جامعی « وز یر ارشاد» در پاسخ به د رخواست این انجمن مبنی بر حق د خالت نهادهای غیر د ولتی د ر تصمیم گیری های مربوط به حوزه فعالیت نهادهای مذ کور ، بررسی این مسئله را منوط به یافتن راهکارهای اجرایی مناسب دانست

این سخنگو د ر مورد اقدام انجمن نویسند گان برای تأسیس دانشکده ادبیات کودک گفت : این موضوع د ر حوزه کاری ما قرار ندارد و ما در حال طراحی یک د وره ادبیات کود ک و نوجوان هستیم که هم اکنون این طرح د ر کمیته آموزش و پژوهش انجمن در حال طراحی است .

امروز فیش حقوقی اسفند ماه رو که آوردن و بعد از دیدن کسورات و خالص پرداختی ، نکته ای به ذهنم رسید که گفتم بد نیست امروز در مورد آن مطلبی بنویسم:
یکی از اقلام کسورات فیش حقوقی ما کارمندان دولت، مالیات است! یعنی کارمند دولت چون حقوقش را از دولت میگیرد سیستم مالیاتی کشور راحت ترین راه را برای اخذ مالبات از این قشر زیر خط فقر ! انتخاب کرده است. یعنی شما هنوز حقوق خود را نگرفته مالیات آن را به دولت می دهید.

مالیات دادن در یک جامعه ،‌یکی از راههای اساسی توسعه یک کشور است و ملت هر جامعه برای بهره مندی بیشتر از رفاه و آسایش و نیز امکانات و خدمات لازم است که مالیات بر درآمد خود را بپردازند. اما آیا سیستم مالیاتی کشور که این همه خودش را موفق میدونه! از تمام درآمدهای افراد جامعه مالیات اخذ میکنه؟
همه ما ها افراد زیادی را با سرمایه های کلان را در بین دوستان ، فامیل و آشنایان خود سراغ داریم که این افراد دارای یک شغل بسیار پر درآمدی هستند که در هیچ قانون و نوشته ای اسمی از آن به میان نیامده است و این شغل شریف چیزی نیست به جز : شغل آزاد . افرادی که سرمایه زیادی دارند به این شغل شریف روی می آورند چون نه فیش حقوقی دارند و نه حساب و کتاب کارشون جایی نوشته میشه فقط خودشون میدونن و طرف حسابشون!
هستند افرادی که با یک تلفن زدن صدها میلیون به جیب می زنند بدون آنکه کمترین درصدی از این درآمد خود را مالیات بدهند . این افراد به اندازه چندین برابر افراد دیگر از خدمات و امکانات و سوبسیدها استفاده میکنند اما یک قرون هم مالیات نمیدهند. تقصیر آنها نیست و در میان مقصر واقعی همان دولتی است که سیستم مالیاتی اش اینهمه ضعیف است.
یادم میاد چند سال پیش در یکی از دوره ها ی آموزشی استادی داشتیم که از هلند آمده بود، ایشون می گفتند که بیش از ۳۰ درصد درآمد خودشون را مالیات می دهند هر چه در آمد بیشتر و مالیات بیشتر. و به واسطه همین هست که مردم کشورهایی چون هلند بدون اینکه منابع غنی زیر زمینی ما را داشته باشند در آخرین حد رفاه و آرامش زندگی می کنند و دولت آنها هم بدون جوسازی و شعارهای تبلیغاتی توانسته بالاترین سطح عدالت را در بین افراد جامعه ایجاد کند. فاصله فقیر در چنین کشورهایی نزدیک به صفر است . درست بر عکس کشور ما که فقیرا هر روز فقیر تر می شوند و پولدارها هر روز پولدار تر!
مردم مالیات می دهند تا در رفاه و امنیت و آسایش زندگی کنند و اگر چنین چیزهایی را در زندگی خود نیابند به انحاء مختلف از زیر بار مالیات فرار می کنند و همانی میشه که الان در کشور خود شاهد آن هستیم.
چرا باید کارمندی بعد از ۱۰ سال کار کردن از حقوق ۴۰۰ تومانی خود قبل از اینکه حقوقش را بگیرد ، مالیات بدهد اما افراد دیگر با چنین شغلهای کاذب و مجازی با میلیونها تومان درآمد مالیات ندهند؟ مگر دولت کدوم گل را سر کارمندش می زند که در این بین این تفاوت بسیار بسیار محسوس به چشم نیاد؟

دنبالک این مطلب
آدرس Track Back یا دنبالک این مطلب :
http://www.asgharzadeh.com/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/382

نظرات دوستان در باره مطلب فوق
در مورد مقایسه‌ای که بین ایران و هلند نوشته‌اید باید بگویم دقیقاً به این علت که در هلند منابع نفتی وجود ندارد، نظام مالیاتی دقیق و عادلانه است. در ایران دولت درآمد حاصل از نفت را دارد و نیازی به مالیات ندارد، فقط ادای نظامهای مالیاتی دنیا را درمی‌اورد. برای همین تلاشی برای دقت و نظم و عدالت در گرفتن مالیات انجام نمی‌دهند. اصلاً لازم ندارند این مالیاتها را. نفت انقدر برایشان سود دارد که می‌خواهند سر به تن هیچ مؤسسه و سازمان و بیمارستان و ;نباشد. اگر نفت نداشتیم وضع ما هم بهتر بود. بد نیست بدانید ۵۴ درصد واحدهای تولیدی و خدماتی از زیر مالیات دادن در می‌روند. برای دولت یک کشور توسعه‌یافته مثل هلند این امر فاجعه است. اما برای دولت ایران هیچ لطمه‌ای نیست. دولت سر و مر و گنده به حیات پربارش ادامه می‌دهد. چون خدا داده نفت!

درآمد مالیاتی در هفته اول تیرماه سالجاری از کل درآمد سال ۸۲ بیشتر است
رییس سازمان مالیاتی کشور از فراتر رفتن میزان وصولی و درآمد هفته اول تیرماه سال جاری از درآمد مالیاتی در سال ۸۲ خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر در قم، غلامرضا حیدری کرد زنگنه که در جلسه ستاد درآمد و تجهیز منابع استان قم حضور یافته بود، با اشاره به اجرای طرح مالیاتی خود اظهاری گفت: سازمان مالیاتی کشور با اعتماد به مردم، طرح خود اظهاری را در سراسر کشور اعلام کرد تا تولید‌کنندگان و اصناف، طبق اظهار خودشان مالیات پرداخت کنند.

وی افزود: اعتماد به مردم نتیجه مثبت داد و آمارها حاکی از آن است که میزان وصولی و درآمد در هفته اول تیرماه سال جاری از کل وصولی سال ۸۲ بیشتر بوده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: میانگین دریافت مالیات از استان قم با توجه به مشکلات موجود نسبت به بودجه مصوب و میانگین رشد نسبت به سال گذشته از میانگین کشوری بالاتر است.
حیدری کرد زنگنه در پایان گفت: در دریافت مالیات از استان‌هایی مثل قم بیشتر حمایت می‌کنیم و در استان‌های برخوردار، مالیات بیشتری وصول می‌کنیم تا تشویقی برای سرمایه‌گذاری در استان‌های محروم باشد.
استاندار قم نیز در این جلسه درسخنانی مالیات را حق مسلم حکومت اسلامی دانست و افزود: مبنای اصلی گرفتن مالیات از فعالان عرصه اقتصاد، توسعه ورونق هرچه بیشتر استان است.

ماده ۲۰۳: اوراق مالیاتی بطور کلی باید به شخص مودی ابلاغ و در نسخه ثانی رسید اخذ گردد . هرگاه به خود مودی دسترسی پیدا نشود اوراق مالیاتی باید در محل سکونت یا محل کار اوبه یکی از بستگان یا مستخدمین او ابلاغ گردد مشروط براین که به نظر مامور ابلاغ سن ظاهری این اشخاص برای تمیز اهمیت اوراق مورد ابلاغ کافی بوده و بین مودی و شخصی که اوراق را دریافت می دارد تعارض منفعت نباشد .
تبصره ۱- هرگاه مودی یا درصورت عدم حضور وی بستگان یا مستخدمین او از گرفتن برگها استنکاف نماید یا درصورتی که هیچ یک از اشخاص مذکور در محل نباشد مامور ابلاغ باید امتناع آنان از گرفتن اوراق یا عدم حضور اشخاص فوق را در محل در هر نسخه قید نموده و نسخه اول اوراق را به درب محل سکونت یا محل کار مودی الصاق نماید . اوراق مالیاتی که به ترتیب فوق ابلاغ شده قانونی تلقی و تاریخ الصاق تاریخ ابلاغ به مودی محسوب می شود .
تبصره ۲- سازمان امور مالیاتی می تواند برای ابلاغ اوراق مالیاتی از خدمات پست سفارشی استفاده نماید . مامور پست باید اوراق مالیاتی را به شخص مودی یا بستگانی و مستخدمین او در محل اابلاغ و در نسخه ثانی رسید اخذ کند و چنانچه مودی یا اشخاص یاد شده از گرفتن اوراق امتناع کنند , مامور پست این موضوع را در نسخ اوراق مذکور قیدو نسخه دوم را به نشانی تعیین شده الصاق می کند و نسخه اول را به اداره مالیاتی عودت می دهد و. هرگاه هیچ یک از اشخاص یاد شده در محل نباشد مامور پست با قید تاریخ مراجعه عبارت ( ۱۵ روز پس از تاریخ مجددا“ مراجعه خواهدشد) را در اوراق مذکور قید و نسخه دوم را به نشانی تعیین شده الصاق می کند و نسخه اول را عودت می دهد . مامور پست در مراجعه بعدی درصورت عدم حضور اشخاص فوق این امر را در ذیل اوراق قید و نسخه دوم را به نشانی تعیین شده الصاق می کند و نسخه اول را به اداره امور مالیاتی عودت می دهد . اوراقی که بدین ترتیب الصاق می شود از تاریخ الصاق ابلاغ شده محسوب می شود.
ماده ۲۰۴: مامور ابلاغ باید مراتب را در نسخه اول و دوم اوراق مالیاتی تصریح و امضا نماید : الف : محل و تاریخ ابلاغ با تعیین روز و ماه وسال به حروف و عدد ب : نام کسی که اوراق به اوابلاغ شده با تعیین این که چه نسبتی با مودی دارد ج :نام و مشخصات گواهان با نشانی کامل آنان در مورد تبصره ماده ۲۰۳ این قانون
ماده ۲۰۵:اگر مودی یکی از ادارات دولتی یا موسسات وابسته به دولت باشد اوراق مالیاتی باید به رئیس یا قائم مقام رئیس دفتر آن اداره و یا موسسه ابلاغ گردد.
ماده ۲۰۶: اگر مودی شرکت تجارتی یا سایر اشخاص حقوقی باشد اوراق مالیاتی باید به مدیر یا اشخاص دیگری که ازطرف شرکت حق امضا دارند ابلاغ شود .
تبصره : مقررات ماده ۲۰۳ این قانون و تبصره آن در مورد شرکتهای تجاری و سایر اشخاص حقوقی نیز مجری است .
ماده ۲۰۷: در مواردی که مودی محلی را به عنوان محل کار یا سکونت یا محل ابلاغ اوراق مالیاتی معرفی کند و درغیر این مورد درصورتی که اوراق مالیاتی در محلی به عنوان محل کار یا سکونت مودی ابلاغ شود و درپرونده دلیل و اثری حاکی از اطلاع مودی از این موضوع بوده و به این نشانی ایراد نکرده باشد مادامی که محل دیگری به عنوان محل سکونت یا کار اعلام نکند ابلاغ اوراق مالیاتی به همان نشانی قانونی صحیح است .
ماده۲۰۸: در مواردی که نشانی مودی دردست نباشد اوراق مالیاتی یک نوبت درروزنامه کثیرالانتشار حوزه اداره امور مالیاتی محل واگر در محل مزبور روزنامه نباشد در روزنامه کثیر الانتشار نزدیکترین محل به حوزه اداره امور مالیاتی یا یکی از روزنامه های کثیرالانتشار مرکز آگهی می شود. این آگهی در حکم ابلاغ مودی محسوب خواهدشد .
تبصره ۱- در متن اوراق مالیاتی ابلاغ شده باید علاوه بر مطالب مربوط , محل مراجعه مهلت مقرر و تکلیف قانونی مودی درج شده باشد .
تبصره ۲- در مورد مودیان مالیات مستغلات که نشانی آنها طبق ماده ۲۰۷ این قانون مشخص نباشد اوراق مالیاتی به ترتیب مذکور در تبصره ماده ۲۰۳ این قانون به محل مستغلی که مالیات آن مورد مطالبه است ابلاغ خواهدشد.
ماده ۲۰۹: مقررات آئین دادرسی مدنی راجع به ابلاغ , جز در مواردی که در این قانون مقرر گردیده است در مورد ابلاغ اوراق مالیاتی اجرا خواهدشد .

مالیات ، شغل آزاد و کارمند

امروز فیش حقوقی اسفند ماه رو که آوردن و بعد از دیدن کسورات و خالص پرداختی ، نکته ای به ذهنم رسید که گفتم بد نیست امروز در مورد آن مطلبی بنویسم:
یکی از اقلام کسورات فیش حقوقی ما کارمندان دولت، مالیات است! یعنی کارمند دولت چون حقوقش را از دولت میگیرد سیستم مالیاتی کشور راحت ترین راه را برای اخذ مالبات از این قشر زیر خط فقر ! انتخاب کرده است. یعنی شما هنوز حقوق خود را نگرفته مالیات آن را به دولت می دهید.

مالیات دادن در یک جامعه ،‌یکی از راههای اساسی توسعه یک کشور است و ملت هر جامعه برای بهره مندی بیشتر از رفاه و آسایش و نیز امکانات و خدمات لازم است که مالیات بر درآمد خود را بپردازند. اما آیا سیستم مالیاتی کشور که این همه خودش را موفق میدونه! از تمام درآمدهای افراد جامعه مالیات اخذ میکنه؟

همه ما ها افراد زیادی را با سرمایه های کلان را در بین دوستان ، فامیل و آشنایان خود سراغ داریم که این افراد دارای یک شغل بسیار پر درآمدی هستند که در هیچ قانون و نوشته ای اسمی از آن به میان نیامده است و این شغل شریف چیزی نیست به جز : شغل آزاد . افرادی که سرمایه زیادی دارند به این شغل شریف روی می آورند چون نه فیش حقوقی دارند و نه حساب و کتاب کارشون جایی نوشته میشه فقط خودشون میدونن و طرف حسابشون!

هستند افرادی که با یک تلفن زدن صدها میلیون به جیب می زنند بدون آنکه کمترین درصدی از این درآمد خود را مالیات بدهند . این افراد به اندازه چندین برابر افراد دیگر از خدمات و امکانات و سوبسیدها استفاده میکنند اما یک قرون هم مالیات نمیدهند. تقصیر آنها نیست و در میان مقصر واقعی همان دولتی است که سیستم مالیاتی اش اینهمه ضعیف است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.