مقاله آمار-آرد و نان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله آمار-آرد و نان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله آمار-آرد و نان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آمار-آرد و نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله آمار-آرد و نان :
آمار-آرد و نان
روش تحقیق
در این آمارگیری جامعه اماری شامل افرادی است که خود به نوعی مصرف کننده در سطح شهر می باشند وهمچنین افرادی آگاه به تولید و مراحل تهیه آرد و نان می باشند همزمان از روشهای تئوری و کتابخانه ای هم استفاده شده است .
نحوه و اجراء تحقیق
۱ ـ مطالعه کتابخانه
۲ ـ مراجعه به مرکز پژوهشهای غلات
۳ ـ مراجعه به خبازیها
۴ ـ استفاده از تجربه کاری مرتبط
نوع و روش نمونه گیری
روش نمونه گیری ساده محدود به گروهی از کارشناسان در امر تولید آرد و نان که در سطح استان خراسان بر کیفیت نظارت وکنترل دارند.
محدودیت عمده در این تحقیق فرصت بسیار محدود و نیز بودجهکم می باشد.
روش کسب اطلاعات
طرح سئوالات و پرشسنامه های که در آن به نوعی سئوالات مطرح شده است که افراد در جایگاه کارشناس و فردی مطلع خود را یک مصرف کننده احساس می کند .
داده ها و نتایج پژوهش
بیشترین نان مصرفی مربوط به نان تافتون ( ماشینی ، دوار ، عراقی ) می باشد که حدود ۳۶% جامعه آماری را تشکیل می داد پس از ان لواش با ۲۸% و نان سنگگ با ۲۷% نانهای فری با ۶% و در نهایت فانتزی با ۱۲ %قرار داشتند.
روایی و اعتبار ابزار جمع آوری اطلاعات
اعتبار محتوای پر سشنامه از طریق مطالعه و نظرخواهی از کارشناسان حاصل گردید همچنین در سؤالات پرسشنامه ، سعی شده بود با توجه به استانداردهای جهانی که در تحقیقات مشابه روایی و اعتبار آن تأیید شده بود انتخاب شده است
محدودیتهای تحقیق
عدم اعتماد جمعیت نمونه به پژوهشگر در تحقیق از اولین موانع و محدودیتهای تحقیق می باشد در این تحقیق علاوه بر محدودیت مسئول ، بیسوادی متصدیان و کارگران خبازی ها و عدم درک صحیح سؤالات و اعلام پاسخهای همراه با عدم دقت کافی از دیگر محدودیتهای این تحقیق بود، از دیگر مواردی که میتوان به این موانع و محدودیتهای تحقیق اضافه نمود شامل موارد زیر میباشد :
۱ـ یکی از محدودیتهای پژوهش گستردگی و تنوع موضوع تحقیق و محدودیت زمانی
۲ـ محدودیت دیگر کلان بودن موضوع آرد و نان و ضایعات بالای نان در جامعه و اثر آن بر اقتصاد کشور میباشد .
پرسشنامه
همکارگرامی
خباز محترم
مسئول محترم
همانطور که میدانید پژوهش و تحقیق یکی از ابزار پیشرفت جوامع انسانی است این پرسشنامه جهت تکمیل پروژه تحقیقاتی علمی در مقطع دوره کاربردی پایه رشته مدیریت بازرگانی ، و در جهت بررسی عوامل مؤثر بر کیفیت نان و ایجاد ضایعات تنظیم گردیده است و نتایج آن صرفاً جنبه تحقیقاتی و علمی داشته و کاربرد دیگری ندارد خواهشمند است سؤالات ذیل را به دقت مطالعه و نظر خود را در مورد هر سؤال با یکی از پنج گزینه مشخص نمائید .
نیاز به ثبت مشخصات خود در پرسشنامه نمیباشد .
الف )
۱ـ عدم وجود متولی خاصی برای امور آرد و نان تا چه میزان برکیفیت نان و ایجاد ضایعات مؤثر است ؟
خیلی زیاد زیاد متوسط کم بسیار کم
۲ـ عدم وجود سیاست واحد در هدایت امور آرد و نان تا چه میزان در کیفیت نان و ایجاد ضایعات مؤثر است ؟
خیلی زیاد زیاد متوسط کم بسیار کم
۳ـ تصمیمگیری های موازی در امور آرد و نان تا چه میزان در پائین بودن کیفیت نان و ایجاد ضایعات مؤثر است ؟
خیلی زیاد زیاد متوسط کم بسیار کم
۴ـ تصمیمگیری شورایی تا چه میزان در پائین بودن کیفیت نان و ایجاد ضایعات مؤثر میباشد .
خیلی زیاد زیاد متوسط کم بسیار کم
۵ـ تداخل مسئولیتها در تصمیمگیری امور آرد و نان تا چه میزان در پائین بودن کیفیت نان و ایجاد ضایعات مؤثر است ؟
خیلی زیاد زیاد متوسط کم بسیار کم
ب ) کیفیت گندم و آرد تحویلی:
۱ـ پائین بودن کیفیت گندم تا چه میزان در پائین بودن کیفیت نان و ایجاد ضایعات مؤثر است ؟
خیلی زیاد زیاد متوسط کم بسیار کم
۲ـ پائین بودن کیفیت آرد تا چه میزان در پائین بودن کیفیت نان و ایجاد ضایعات مؤثر است ؟
خیلی زیاد زیاد متوسط کم بسیار کم
۳ـ عملکرد صحیح کارخانجات آردسازی در تبدیل گندم به آرد تا چه میزان در بهبود کیفیت نان و کاهش ضایعات مؤثر است ؟
خیلی زیاد زیاد متوسط کم بسیار کم
۴ـ اختلاط گندمهای قوی با گندمهای ضعیف تا چه میزان در بهبود کیفیت نان و کاهش ضایعات مؤثر است ؟
خیلی زیاد زیاد متوسط کم بسیار کم
۵ـ سست بودن آرد تحویلی به شما تا چه میزان در پائین بودن کیفیت نان و ایجاد ضایعات مؤثر است ؟
خیلی زیاد زیاد متوسط کم بسیار کم
ج )ارتباط پرداخت یارانه مصرفی با کیفیت:
۱ـ پرداخت یارانه به نان ، تا چه میزان در پائین بودن کیفیت نان و ایجاد ضایعات مؤثر است ؟
خیلی زیاد زیاد متوسط کم بسیار کم
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.