مقاله استخراج ، شناسایی و تعیین ترکیب شیمیایی و اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی گیاه زیرفون


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استخراج ، شناسایی و تعیین ترکیب شیمیایی و اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی گیاه زیرفون دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استخراج ، شناسایی و تعیین ترکیب شیمیایی و اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی گیاه زیرفون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استخراج ، شناسایی و تعیین ترکیب شیمیایی و اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی گیاه زیرفون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استخراج ، شناسایی و تعیین ترکیب شیمیایی و اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی گیاه زیرفون :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
هدف اصلی تحقیق حاضر بررسی خاصیت ضد میکروبی عصاره اتانولی حاصل از گل های گیاه زیرفون بر تعدادی از میکروارگانیسم ها شامل باکتری های گرم منفی، گرم مثبت و قارچ ها می باشد. در این مطالعه تجربی آزمایشگاهی نمونه گیاهی جمع آوری گردید. استخراج عصاره از گل ها با بکارگیری دستگاه روتاری اواپراتور انجام شد. اجزای عصاره با استفاده از دستگاه HPLC شناسایی شده و خواص ضد میکروبی آنها به روش انتشار در آگار (دیسک دیفیوژن) و رقیق سازی در چاهک (میکروبراث دایلوشن) بررسی شد. در میان ۱۴ ترکیب شناسایی شده عصاره زیرفون، آلفا= پینن (۱۵/۱ درصد) و کوثرستین -۷۳- دی-O- رامنوزید (۱۳/۱ درصد) به ترتیب اجزای اصلی بودند. عصاره، اثر ضد قارچی خوبی نشان داد که از اثر ضد باکتریایی آن قوی تر بود. باکتری های گرم منفی نسبت به باکتری های گرم مثبت در مقابل عصاره حساسیت کمتری داشتند. با توجه به نتایج حاصل از این مطالعه می توان گفت که امکان استفاده از عصاره گل های زیرفون برای مقابله با میکروب های بیماری زا به عنوان یک جایگزین بی ضرر برای آنتی بیوتیک ها وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.