مقاله اثر محلول پاشی اسید هیومیک بر کیفیت میوه انگور رقم عسکری


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر محلول پاشی اسید هیومیک بر کیفیت میوه انگور رقم عسکری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر محلول پاشی اسید هیومیک بر کیفیت میوه انگور رقم عسکری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر محلول پاشی اسید هیومیک بر کیفیت میوه انگور رقم عسکری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر محلول پاشی اسید هیومیک بر کیفیت میوه انگور رقم عسکری :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
پژوهش حاضر به منظور بررسی اثر محلول پاشی اسید هیومیک بر کیفیت میوه انگور عسکری در سالهای ۱۳۹۰ و ۱۳۹۳ انجامشد. این پژوهش در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با ۳ تکرار به اجرا درآمد. تیمارهای آزمایش شامل پنج غلظت اسید هیومیک( ۰ ، ۱۰۰ ، ۲۰۰ ، ۲۵۰ و ۳۰۰ میلیگرم در لیتر) بودند. محلول پاشی برگی نیز طی مراحل باز شدن کامل برگها، قبل از گلدهیو مرحله تشکیل میوه انجام شد. نتایج تجزیه واریانس مرکب داده ها نشان داد که اثر محلول پاشی اسید هیومیک بر وزن و طولحبه و خوشه، TSS و TA آب میوه در سطح یک درصد اثر بسیار معنی داری داشت. همچین تأثیر سال نیز تنها بر وزن حبهو اثر متقابل سال و تیمار اسید هیومیک بر وزن خوشه در سطح ۱ درصد معنی دار بود. همچنین نتایج نشان داد که غلظت ۳۰۰میلی گرم در لیتر اسید هیومیک بهترین نتیجه را نسبت به شاهد و سایر تیمارها بر اجزای عملکرد و کیفیت میوه انگور داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.