تحقیق در مورد آریایی ها چه کسانی بودند؟


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق در مورد آریایی ها چه کسانی بودند؟ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد آریایی ها چه کسانی بودند؟  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد آریایی ها چه کسانی بودند؟،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد آریایی ها چه کسانی بودند؟ :

آریایی ها چه کسانی بودند؟
اقوام آریایی
آریایی ها اقوام کوچ نشینی بودند که با دام داری روزگار می گذراندند. مسکن اولیه ی آن ها، سرزمین ها و چراگاه های شمال فلات ایران بود. آریایی ها مردمی چادرنشین بودند و همراه با دام هایشان در کنار رودخانه ها و چراگاه ها زندگی می کردند. گروهی از آریایی ها به ایران می آیند.
در حدود چهار هزار سال پیش آریایی ها از سرزمین اولیه ی خود مهاجرت کردند. اروپا، هند و فلات ایران از مناطقی بود که آنان به این مناطق رهسپار شدند.

دلایل مهاجرت آریائیان :
۱ – افزایش جمعیت
۲ – کمبود چراگاه
۳- هجوم اقوام همسایه
۴- سردشدن ناگهانی هوا که باعث از بین رفتن چراگاه ها ، انسان ها و دام هایشان شد.
دسته ای از آریایی ها که به رهبری رؤسای قبیله ی خود طی چندین سال به فلات ایران رهسپار شدند همراه دام های خود، به مهاجرت پرداختند.

فلات ایران از هر جهت برای زندگی و سکونت مساعد بود. v سرزمینی که آریایی ها وارد آن شدند ایران یا سرزمین آریایی ها نامیده شد. آن ها شامل سه گروه ماد، پارس و پارت بودند. مادها در غرب، پارس ها در جنوب و پارت ها در شمال شرقی فلات ایران ساکن شدند. این سه گروه از آن پس ایرانیان نامیده شدند. ایرانیان تا مدت ها به زندگی کوچ نشینی و دام داری ادامه دادند. گروهی درنواحی کوهستانی ، گروهی در نواحی مرتفع کوه ها و در زمستان به دامنه ی کوه ها رفتند و گروهی دیگر به دشت ها روی آوردند.
پس از مدتی زردشت در میان ایرانیان پیدا شد و آیی

نی جدید آورد. او مردم را به پیروی از اهورا مزدا و جنگ با اهریمن دعوت کرد. کتاب مقدس زردتشیان اوستا نام دارد.

ایران قبل از اریایی ها
قبل از ورود اریاییها به ایران(اواسط هزاره دوم ق.م)اقوام مختلفی در ایران زندگی میکردند که اطلاعات زیادی در مورد این اقوام دردست نیست ایران قسمتی از یک سرزمین وسیعتر به نام فلات ایران است.این فلات حدود ۲۶۰۰۰۰۰ کیلومتر مربع وسعت دارد که کشور ما بخش بزرگی از ان را شامل میشود.این سرزمین از دیرباز یکی از مهمترین مسیرهای مهاجرتها لشکر کشیها و مبادلات تجاری بوده هست.گوشه هایی از اهمیت این فلات عبارتند از:
۱)راه ابریشم که از چین آغاز میشد پس از عبور از اسیای مرکزی وارد ایران میشد و از طریق ایران به اروپا میرفت.

۲)ایران در جریان فتوحات مسلمانان مرکزی برای گسترش اسلام در شبه قاره هند و اسیای مرکزی بود.
۳)در جنگ جهانی دوم متفقین با اشغال ایران از این طریق اسلحه و مهمات به شوروی سابق میرساندند و با این کار مانع شکست روسها از المانها شدند.
ایلامی ها و سرزمین انان:
مهمترین تمدنی که در ایران قبل از اریاییها وجود داشته تمدن ایلامی میباشد. این تمدن در دشت خوزستان و کوهستانهای اطراف ان بوجود امد.مهمترین مرکز زندگی و تمدن در خوزستان ان زمان شوش بود.ایلامی ها سرزمین خود را حتمتی می نامیدند اما چون همسایگان شان انرا ایلام نام داده بودند بدین نام معروف شد.همسایه های ایلام در مغرب تمدنهای بین النهرین یعنی سومر و اکد و سپس بابل و اشور بوده اند.مهمترین قسمت ایلام در کوههای زاگرس انشان نام داشت(در مغرب فارس امروزی).

تاریخ و تمدن ایلام:
دولت ایلام از ۳۰۰۰ سال ق.م تا ۵۵۰ ق.م که دولت هخامنشیان سراسر ایران را تصرف کردند به حیات خود ادامه دادند.اوج قدرت ایلام در قرن ۱۳ ق.م بود.در ۶۴۰ ق.م اشور بانی پال پادشاه اشور به ایلام تاخت و همه جا را ویران کرد و شهر شوش را با تمام توان خراب کرد.
تمدن و فرهنگ ایلامی ها:
ایلامی ها از همه اقوامی که قبل از ورود اریاییها زندگی میکردند متمدن تر بودند.داشتن دولت قلمرو وسیع و پرداختن به کشاورزی همگی از نشانه های تمدن عالی انان بوده است.مهمترین رب النوع ایلامی ها این شوشیناک نام داشته که به معنای خدای شوش است.یکی از مهمترین اثار تمدن ایلامی خط ایلامی است.ایلامی ها خط را از ساکنان بین النهرین اقتباس کرده بودند ودر ان زمان در فلات ایلام تنها قومی بودند که از خط استفاده میکردند.

آریایی ها :
در هزاره دوم و اول قبل از میلاد سرزمین ما ایران شاهد تحولاتی بود که موجب بنیانگذاری زندگی و تمدن ان برای قرنهای بعد گردید.سر آغاز این تحولات مهاجرت گروهی از اقوام آریایی به فلات ایران بود. این گروه بعدها به ایرانیان و سرزمینشان به ایران موسوم گردید.آریایی های دامدار و کوچ نشین در ایران یکجا نشین شده به کشاورزی پرداختند و صاحب شهرهای بسیار و تمدنی بزرگ شدند.پیدایش دین زرتشتی و سپس تشکیل دولتهای ماد و هخامنشی از وقایع مهمی بود که در جامعه انان رخ داد.دولت هخامنشی بر سرزمین وسیعی حکم میراند.دین زرتشتی نیز که پس از سلسله هخامنشی تا پایان تاریخ ایران باستان ادامه حیات داد یکی از مظاهر ایران باستان به شمار می رفت.

مهاجرت آریایی ها به فلات ایران در قدیم قاره های اروپا و اسیا به یکدیگر متصل بوده و انرا اوراسیا می نامیدند در جایی که اروپا و اسیا متصل میشوند سرزمین پهناوری وجود دارد که بیشتر به صورت علف زار میباشد که به انها استپ میگویند.استپ اوراسیا در طول تاریخ سکونت گاه اقوام متعددی بوده که بیشتر به دامداری مشغول بوده اند. با افزایش جمعیت شان و افزایش تعداد دامهایشان دیگر استپ جوابگوی نیاز انان نبود.بهمین خاطر به فکر مهاجرت افتادند.

مهاجرت این اقوام اغلب به سمت جنوب یعنی فلات ایران یا مغرب یعنی اروپا بود.یکی از مهاجرت های اقوام دامدار استپ اوراسیا مهاجرت آریایی ها بود.در حدود ۳۰۰۰ سال ق.م در استپ اوراسیا مردمی زندگی میکردند که بعدها به انها هندو اروپایی گفته اند زیرا پس از مهاجرت به دو دسته بزرگ تقسیم شدند یک دسته به اروپا رفتند که بعدها کشور هایی چون یونان و روم را بوجود آوردند و دسته دیگر از طریق ایران عازم هند شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.