مقاله اثر بخشی آموزش مدیریت درد در تنظیم هیجانی، سبک های مقابله ای و استرس ادراک شده بیماران مبتلا به سردردهای میگرنی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر بخشی آموزش مدیریت درد در تنظیم هیجانی، سبک های مقابله ای و استرس ادراک شده بیماران مبتلا به سردردهای میگرنی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر بخشی آموزش مدیریت درد در تنظیم هیجانی، سبک های مقابله ای و استرس ادراک شده بیماران مبتلا به سردردهای میگرنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر بخشی آموزش مدیریت درد در تنظیم هیجانی، سبک های مقابله ای و استرس ادراک شده بیماران مبتلا به سردردهای میگرنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر بخشی آموزش مدیریت درد در تنظیم هیجانی، سبک های مقابله ای و استرس ادراک شده بیماران مبتلا به سردردهای میگرنی :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
هدف پژوهش حاضر اثر بخشی آموزش مدیریت درد در تنظیم هیجانی، سبک های مقابله ای و استرس ادراک شده بیماران مبتلا بهسردرهای میگرنی می باشد. این پژوهش از نوع آزمایشی است که به صورت طرح پیش آزمون و پس آزمون باگروه کنترل اجرا شد. جامعهآماری پژوهش حاضر کلیه بیمارانی که در سال ۹۳ به علت سردرد به درمانگاه های تخصصی شهرستان پارس آباد مراجعه کرده اند کهتوسط پزشک تشخیص بیماری میگرن را گرفته اند. از بین آنها ۳۰ بیمار مراجعه کننده به درمانگاهای تخصصی این شهر به صورت دردسترس انتخاب شدند. و در دو گروه آزمایش (N=15) و کنترل (N=15) به صورت تصادفی گمارده شدند. روش نمونه گیری یان پژوهش به صورت نمونه گیری در دسترس بودف اما بعد از نمونه گیری در دسترس این افراد به طور تصادفی در دو گروه گمارده شدند.برای گردآوری اطلاعات از پرسش نامه تنظیم هیجانی (ERG) گروس و جان ( ۲۰۰۳ ) پرسش نامه سبک های مقابله ای بیلنگز و موس (۱۹۸۱)، پرسش نامه استرس ادراک شده میمورا و گریفث ( ۲۰۰۴ ) استفاده شد. برای تجزیه و تحلیل نتایج از روش آماری واریانس چند متغیره (MANOWA) استفاده شد. نتایج یافته ها نشان داد که آموزش مدیریت درد باعث کاهش درد بیماران مبتلا به سردرد میگرنی شد. این یافته ها بیان می کند که تنظیم هیجانی (ارزیابی مجدد و سرکوبی) و مقابله رفتاری و استرس منفی در گروه آزمایش بهبودیافت، لذا از آموزش مدیریت درد به عنوان یک روش موثر بر کاهش مشکلات هیجانی و استرس و شیوه های مقابله به بیماری می تواناستفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.