مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و کلاته کنندگی عصاره اتانولی گیاه کنگر (. Gundelia tournefortii L) لرستان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و کلاته کنندگی عصاره اتانولی گیاه کنگر (. Gundelia tournefortii L) لرستان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و کلاته کنندگی عصاره اتانولی گیاه کنگر (. Gundelia tournefortii L) لرستان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و کلاته کنندگی عصاره اتانولی گیاه کنگر (. Gundelia tournefortii L) لرستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و کلاته کنندگی عصاره اتانولی گیاه کنگر (. Gundelia tournefortii L) لرستان :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
اخیراً علاقه بسیاری در جهت یافتن آنتی اکسیدان های طبیعی از مواد و عصاره های گیاهی برای جایگزینی آنتی اکسیدان های سنتتیک ایجاد شده است. اطلاعات جمع آوری شده چه از مقالات علمی و چه از مطالعات آزمایشگاهی نشان داده است که گیاهان حاوی مقادیر زیاد و متنوعی از آنتی اکسیدان ها می باشند. گیاه کنگر با نام علمی . Gundelia tournefortii L گیاهی از خانواده Asteracae است که در طب سنتی از ساقه این گیاه برای کاهش چربی خون و تصفیه خون استفاده می شود. علاوهبر این ساقه این گیاه دارای خواص حفاظتی روی سلولهای کبدی می باشد. در این مطالعه فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه کنگر لرستان مورد بررسی قرار گرفت. به این منظور ساقه گیاه کنگر جمع آوری و در سایه خشک گردید و آسیاب شد. عمل عصاره گیری با اتانول انجام شد. مقدار فنول تام با استفاده از معرف فولین سیوکالتیو و مقدار فلاونویید با استفاده از معرف آلومینیوم کلراید سنجیده شد. روش DPPH (2 و ۳ دی فنیل -۱- پیکریل هیدرازیل) برای بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی استفاده گردید. علاوه بر این، فعالیت کلاته کنندگی عصاره گیاه نیز بررسی شد. بر اساس نتایج گرفته شده مقدار فنول تام ۱۶۹/۱۱ میلی گرم گالیک اسید بر گرم عصاره خشک و میزان فلاونویید ۲۵/۷۷ میلی گرم کاتچین بر گرم عصاره خشک به دست آمد. علاوه بر این، عصاره اتانولی گیاه کنگر در یک روند وابسته به دوز باعث جمع آوری رادیکال های آزاد DPPH شد. میزان (IC(50 برابر با ۲/۹۲ میلی گرم بر میلی لیتر را برای گیاه کنگر به دست آورد. با توجه به نتایج حاصله می توان اظهار داشت که گیاه کنگر دارای خاصیت آنتی اکسیدان می باشد و می تواند به عنوان یک گیاه دارویی و منبع غذایی برای اصلاح و تعدیل رژیم غذایی استفاده شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.