مقاله ارتباط بین جهت گیری مذهبی وسلامت روان با رضایت از زندگی در دانش آموزان دختر مقطع متوسطه ناحیه دو زنجان


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارتباط بین جهت گیری مذهبی وسلامت روان با رضایت از زندگی در دانش آموزان دختر مقطع متوسطه ناحیه دو زنجان دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط بین جهت گیری مذهبی وسلامت روان با رضایت از زندگی در دانش آموزان دختر مقطع متوسطه ناحیه دو زنجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط بین جهت گیری مذهبی وسلامت روان با رضایت از زندگی در دانش آموزان دختر مقطع متوسطه ناحیه دو زنجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط بین جهت گیری مذهبی وسلامت روان با رضایت از زندگی در دانش آموزان دختر مقطع متوسطه ناحیه دو زنجان :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
ارتباط بین جهت گیری مذهبی و سلامت روان با رضایت از زندگی در دانش آموزان دختر مقطع متوسطه ناحیه دو زنجان سال ۹۳ . پژوهشحاضر باهدف تعیین رابطه بین جهتگیری مذهبی ،سلامت روان ورضایت از زندگی در بین دانش آموزان دختر مقطع متوسطه ناحیه دو شهر زنجان صورت گرفته است بدین منظور تعداد ۳۱۴ دانش آموز از کلاسهای اول ،دوم و سوم متوسطه به روش نمونه گیری خوشه ای چندمرحلهای انتخاب شدند .داده ها با استفاده از پرسشنامه های جهت گیری مذهبی آلپورت (۱۹۵۰)، سلامت عمومی هیلر وگلدبرگ ( ۱۹۷۹ ) و رضایت از زندگی هیوبنر ( ۲۰۰۱ ) جمع آوری و با کمک نرم افزار spss و آمارهای توصیفی و همبستگی پیرسون و رگرسیون چند متغیره مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها نشان میدهد بین گرایش مذهبی بیرونی با همه مؤلفه های رضایت از زندگی رابطه مثبت معناداری دارد. بیشترین میزان مربوط به رابطه جهت گیری مذهبی بیرونی و مدرسه است. گرایش مذهبی درونی با رضایت از مدرسه و رضایت از محیط زندگی رابطه منفی معنادار و با رضایت کلی از زندگی ،رابطه مثبت معنادار دارد. علائم اضطرابی و اختلال خواب همبستگی منفی معناداری با همه مؤلفه های رضایت از زندگی دارند. کارکرد اجتماعی فقط با رضایت از خانواده همبستگی مثبت معنی داری دارد . علائم افسردگی نیز با همه مؤلفه های رضایت از زندگی رابطه منفی معناداری دارد. گرایش مذهبی بیرونی با علائم اضطرابی و اختلال خواب ، کارکرد اجتماعی و سلامت عمومی رابطه منفی معناداری وجود دارد. ولی گرایش مذهبی درونی با هیچ یک از مؤلفه های سلامت روان رابطه معناداری ندارد رضایت از خانواده توسط متغیرهای علائم جسمانی و علائم پیش بینی میشود. بنابراین با توجه به مقدار بتا و سطح معنی داری، به ترتیب علائم افسردگی (=-۰/۲۰۹) و علائم جسمانی (=-۰/۱۷۵) قویترین متغیرها برای پیشب ینی رضایت از خانواده در دانش آموزان دبیرستانی هستند، بنابراین میتوان از نتایج این تحقیق در طراحی مداخلات برای بهبود جهت گیری مذهبی و سلامت روان باهدف افزایش رضایت از زندگی در دانش آموزان استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.